4. međunarodna izložba varalica - hand made lures, LORIST 2012

Započeo skespa, 11 Septembar 2012, 16:05:58

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

skespa4. MEĐUNARODNA IZLOŽBA VARALICA - HAND MADE LURES
Redakcija Ribolovačkog magazina i Fishing magazine international, u saradnji sa Novosadskim sajmom - sajmom Lorist i sajtom Varalicar.com, i ove  godine organizuje prezentaciju ručno ili seriijski rađenih, svih vrsta veštačkih mamaca - varalica (vobleri, metalne varalice, silikonci, strimeri...) na sajmu Lorist 2012. od 25. do 30 . septembra u Novom Sadu, na izložbenom štandu Mont - Press-a, u hali 1 Novosadskog sajma.
CILJ: Afirmacija kreatora - majstora koji u svojoj produkciji osmišljavaju i izrađuju varalice, kao i prezentacija široj ribolovačkoj publici, potencijalnim kupcima i velikim proizvođačima u zemlji i inostranstvu. Svi izlagači će dobiti sertifikat - učesničku diplomu o nastupu na izložbi.
Najzanimljivije kreacije su bile predstavljene na sajmu EFTTEX 2013, Beču, u Austriji na štandu Mont - Press-a.
Izložba će biti medijski ispraćena u specijalizovanim izdanjima.
NAČIN PREZENTACIJE: U izložbenim vitrinama će biti postavljeni eksponati uz navođenje podatak o autoru, uzorku - modelu, adresa, kontakt. Uzorci će biti postavljeni na posebnim panoima u grupacijama po nameni, načinu izrade.
PRAVO UČEŠĆA: Svi majstor - konstruktori iz zemlje, država u okruženju, iz celog sveta, koji imaju šta da pokažu i da njihovu kreaciju vide i drugi.
DOSTAVLJANJE EKSPONATA: Autori mogu dostaviti po jedan model ili seriju – kolekciju do 10 uzoraka, koja će ih na najbolji način predstaviti. Uz uzorke se može dostaviti i promotivni materijal (katalog, flajer, fotografija...).
PREUZIMANJE EKSPONATA: Eksponati se mogu preuzeti poslednjeg dana sajma ili u redakciji Ribolovačkog Magazina posle završetka sajamske priredbe.
UČEŠĆE NA IZLOŽBI JE BESPLATNO!
Eksponati se dostavljaju na adresu:
Mont - Press, Ribolovački Magazin
(za izložbu)
Poštanski fah 254
21000 Novi Sad, Srbija
ili lično donesu u redakciju na Novosadskom sajmu (pored Master centra).
Rok za dostavu je 24. septembra 2012. godine, kako bi se na vreme koncipirala izložbena postavka. Učešće se može najaviti telefonom ili elektronski:
+381 (0)21 452 750
info@ribolovacki-magazin.co.rs
Vidimo se na našoj izložbi na sajmu Lorist 2012 a vaše najbolje kreacije će svet videti na sajmu EFTTEX 2013 u Beču!
Radije bih sada pecao drugovi!

Teme sličnog naslova (10)