MORSKI VUKOVI > Ribolov na moru...

Tasos, Limenarija

<< < (2/4) > >>

Jeremija:
Odo 15. jula na tasos, Kinira, planiram da nosim Bolo 5m za plovak i Sweepfire za varalicu, pa ako neko ima nešto da poruči - puno hvala  smiley033

Zmaj Strasni:
Letos kad sam bio u Potosu, uzmem masku i peraja i odem da hvatam hobotnice i trazim bacvase. Kad sam se vratio u plicak, malo perajima uzmuljao pesak, kad odjednom 10-ak lepih sparova prislo i pocelo da rova po tom oblaku prasine. Da sam imao neki kratak stap od metar i po sa malim plovkom i udicom, sigurno bi nahvatao lepu kolicinu. Pogotovo sto sam kasnije probao isto da uradim i opet su dosli. Moj ti je savet da poneses jedan segment teleskopa i napravis malu "kedericu" i probas tako da ih hvatas. Nece ti zauzeti mesta, a mozes lepo da se zabavis.

nemanja82:
POzdrav svima i mene interesuje ribolov u Limenariji, idem od 12. jula pa narednih petnaestak dana. Nosim vaalicarski stap i neke varalice i manje silikone. Pa me interesuje kakva su vasa iskustva sa varalicarenjem u tom periodu i sta poneti od varalica?

Jeremija:
@Zmaj

Imam neki kineski petljaš od 4m, koji mi ničemu ne služi sad uz ovaj bolo, misliš da od njega uzmem gornji ili gornja 2 i to je to?

 smiley033

Zmaj Strasni:
Ma da. Al ako mozes ponesi i blinker. Moze svasta da naleti. A ako volis hobotnice, njih mozes da uhvatis gomilu rukama do 6-7 m dubine. One su tamo ko domace zivotinje

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju