MORSKI VUKOVI > Ribolov na moru...

Ribolov u Grčkoj

<< < (2/188) > >>

Nebo:
Pa ja sam uzimao te sto lice na stonoge, bili su jos neki, sivo crvenkasti ali bilo ih je manje u kutiji i bili su skupi, jbga par komada 7 evra. Btw, ja sam bio u Neos Marmaras i uglovnam je svo pecanje ove a i proslih godina vezano za taj potez od Nikiti do Porto Karasa  smiley033

Nikola Popov:
Krećem u ponedeljak u Grčku pa ću poneti i neki štap da se oprobam sa morskim ribolovom (iskustvo ravno nuli). Teren je uglavnom peskovit tek ponegde ima po koja stena (mesto u blizini Paralije), a dubina pretpostavljam da je mala, možda negde malo dublje. Imam u planu da pratim šta lokalci rade pa da pokupim koji fazon. Pecao bih na dubinku, verovatno i na plovak, a probaći i na varalicu. Ako ima neko neke informacije ili koristan savet da me uputi pored ovog što je već napisano prethodno. Slučajno ako budem imao nekakvog uspeha obavezno će slediti izveštaj (mada biće i ako se ne proslavim).
Pozdrav  smiley033

mrjr:
Pretpostavljam da ideš u Olimpic beach,a tamo je pesak i plitko.Video sam da se peca sa obale noću tzv. surf pecanje.Zabaciš što dalje i čekaš,a mamac je parče lignje,iglice,ili crv koji živi u pesku.Pijuckaš pivo i čekaš  :cheesy:

Ekran:
i tako cekas do ujutru :cheesy: ,,, trazi nesto dublje ili do nekih stena ako ima, jos bolje dokova ako ima :bye:
oni mali rakovi sto su u kucicama puzeva su odlican mamac, a i tesko spadaju sa udice.
u svakom slucaju one dvonozne ne mozes omasiti :wink:

Nikola Popov:
Tako sam nešto i zamišljao  :rolleyes:  , ali ću probati i u ranim jutarnjim časovima, pošto će žena uveče hteti da se šeta, jbg moram i nju i klinca da ispoštujem, mada je moj vučić sve više na mojoj strani od kad je upecao svog prvog šarana  :thumbup:  . Hvala na savetu !

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju