MORSKI VUKOVI > Ribolov na moru...

Panulom do pauka - brudet mrak zato se i ide..

(1/2) > >>

Olovo:
Sad ce se ici na more pa cu vam linkovati stranu da je izcitate da ne za.ebavate a posle cu da objasnim i opishem ciljni lov pauka i kako se najbrze izleciti od uboda.4 puta me je ubo..nije zezanje ,1 sam zavshio u bolnici na koktelima morfija i kojecega ..Jacu bol nisam iskusio..Jos uvek ne osacan jagodicu na prstu jer sam cekao previshe..DAKLE..http://riblje-oko.hr/index.php?option=com_content&task=view&id=35&Itemid=59

a evo kako se ne pipa ,ovo su dobri komadi i otrov mu je jaci sto je veci..

fishing - sv.andrija
Spojene poruke: 03 Jul 2009, 09:38:27..Da nastavimo ,pauk koji je kod nas drzi se vishe peska(DOSTA JE OBJASHNJENO U PRILOZENOM TEXTU) i panula se uz samu plazu , na nekih 4-7 m dubine..napada sve..,kod pauka nema klasicnog udarca vec se samo okleMbesi i u momenTu se savije u ''kiflu'' i ne pruza otpor tako da iskusniji odmah znaju da im se oklebesio pauk ,ONDA SLEDI NAJOPASNIJI DEO> VADJENJE U CHAMAC..

Kad vidish da imash pauka na varki ne ubacuj ga u barku ,vec ga daleko od sebe iznad vode opauci sve sa varkom o povrshinu par puta radi  oshamucivanja ,kad je oshamuscen ,i onda je opak igrac i namerno se bacaka kao sumanut ne bi li ubo..sve se radi polako i bez panike a kad je smoren odmah shrafciger u glavu i nozem se sece iznad ubodnih peraja,glava sa perajama se nekako raspori i iscupa varka..
U slucaju uboda.....OTROV DELUJE MOMENTALNO, BOL JE NEPODNOSLJIVA, GLEDAS KAKO TI RUKA OTICE U MINUTI..ALI OTROV MU JE TERMOLABILAN I AKO NEMA CIGARA (DA SE ODMAH UGASI NA UBOD)ODMAH ,MOOOMENTALNO SE PRISLANJA NA AUSPUH PENTE KOJI JE  UVEK VREO.INACE AKO SE TO NE URADI IDE SE UZ JAUKE U BOLNICU GDE SE PRIMA KOKTEL SA PROTIVOTROVOM I MORFIJUM ZA BOLOVE.
MOG BRATA OD DJEDA JE UBO U BAKRU ,COVEK JE DOBIO ARITMIJU ,ZAMALO DA GA TREFI SRCE,DOK SU STIGLI DO OBALE ,VEC SU GA OPLAKALI..COVEK JE ZVERINA BIO ,NOSILAC SPOMENICE, 7 GOD GOLOG OTOKA, A DRAO SE DA SU GA CULI U ANKONI :rlol:. inace iz vode kad se vadi siguran si 90% da je on jer se bash lepo vidi ovo fluo ljubicasto peraje..

riba ribi grize rep:
Koji bi mamac bio najbolji za lov pauka sa obale i na koji sistem(dubinsko ili na pero) :question:

Olovo:
bezi od pauka  100 kilometara...tako se jedan momcic zezao sa obale i da nisam video sta je dete upecalo i sklonio ga , bilo bi svasta..

riba ribi grize rep:
znam ja kako izgleda vato sam ga ali to je bilo slucajno na priljepak meni zanima jer ima neki mamac bas za njega jer jako je fin  :ok:

Olovo:
lignja, iseci komadic i sve lupa, on ne bira , lignja je univerzalna...ali preporucujem da se ne igrash ..udicu moras da ostaviss u ustima , da  vezes novu , treba da te zvizne jedan , pa da vrishtish i onda da se opametish.. :cheesy:

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

Idi na punu verziju