Tisa

Započeo Košava, 03 Novembar 2009, 11:40:11

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 5 gostiju pregledaju ovu temu.

Diksi13

Bio juce u Knicanin na Tisi.Ima po malo trave smetala je nekih pola sata u zavisnosti od vetra.Pecanje solidno bilo samo par deverika i babuski.

GogiIsa

Trave ima poprilično kao i svake godine u ovo doba.Zbog toga čim krene travuljina iz Begeja idem uzvodno jer nemam živaca ni volje da se sa njom bakćkem.

orka

Kakva je sad situacija sa travom i sočivicom ispod Begeja, kod Knićanina ?

vradojicic

Proslu nedelju ubila moje drugare, nisu mogli da pecaju.
"...Krv je Krv! Njena boja i ukus ne zavise ni od kape koju nosis,ni od Boga kome se molis, ni od barjaka, ni od imena..."!

GogiIsa

Zbog te travuljine ja sam pobegao na Tamiš.

Zoran

Ja sam se vratio juče sa Tise. Voda je lepa i bistra, ne teče prebrzo, ali zavisno od vetra, trave ima toliko da se povremeno ne može fiderisati, a bogami ni pecati nekim težim priborom. Previše je neke trske i korenja u toj sočivici. Da je samo sočivica, ni po brige, ali ovog čuda je previše.
Bio pre nekoliko dana na 27. km, tamo nema ni travke, a sve ovo đubre izlazi iz Begeja. Taj Begej da je kao Amazon, ne bi bilo toliko travuljine u njemu ...

ZGODNI28

Bio sam i ja danas al na Titelskoj strani sto je lek za socivicu i ostrva trske......par krupnih baba i deverika na cuk....kampera za izvoz mora da se porani inace nista od mesta....iskreno Tisa je lepa za pecanje i pored niskog vodostaja koji i nije neki problem

GogiIsa

Javio mi se drugar sa Tise kod Knićanina.Bilo je nešto bele ribe na feder.Problem mu je pravila trava i trska iz Begeja koje ima dosta.

obradmiki



Tisa danas, ni pip, ovako lose pecanje ne pamtim, nema ni ribolovaca,trave po malo

ZGODNI28



Bio sam i ja danas na tisi.. Pre podne nije bilo trave, posle podne se nije moglo pecati... Sve ribe su dosle na stari kukuruz na sistem namenjen saranu....

laki22

Generalno lose, preseklo je pad temperature vode sa 21 stepen na 19 u samo jedan dan. Po sonaru, riba je u srednjim, toplijim slojevima vode.


Sent from my ELS-NX9 using Tapatalk


peconi

Pre dva dana, tisa kod knicanina, lokacija kamen. Za ceo dan dva udarca i dve krupnije deverike od oko 1kg.

Tisa nosi kao velika, nisam jos doziveo da moram da pecam na toj lokaciji sa hranilicom od 100g na daljini od 30m. Probao i teze hranilice da zabacim dalje, ali nisam uspeo da ih zadrzim na mestu.

obradmiki

Bio danas, Tisa kao Drina juri, na 30m 150g ne drzi dno, spakovao se i kuci, a vodostaj 157 cm kod Titela. Sta se to desava sa vodom i odakle toliki protok, kada Dunav isto raste?

orka

Da, to je baš čudno. Kakva je boja vode, da li je zamutila ?

obradmiki

Da, zamutila dobro, al da tako tece

Teme sličnog naslova (8)