Tisa

Započeo Košava, 03 Novembar 2009, 11:40:11

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 2 gostiju pregledaju ovu temu.

obradmiki

Svake godine  isto :grin:

Čiča Mića 83

   smiley033 Ma da ima lepa komercijla sa krupnom devom ,bodorkom i da ne idem na takmičenja ne bi je izvadio msm dozvolu. Uglavnom juče smo nas trojica bili kod gasovoda i jako je slaba aktivnost ribe čak ni one kesege i najlonke ne radu ripče i po na 1h. Hrana milo-VDE i domaća 1:1:1 sa 0.5kg zemlje i dve šake osvenih pahuljica. Ubacivao žive crve, mrtve, seckao krupniju glistuj dodavao aditiv.. ali riba nije tu jednostavno kad se posle 2h intenzivng hranjnjenja ne javlja... Uglavnom moje mišljnje da se već povlači u veće dubine gde joj  je toplija voda a da je usporila metabolizam vidi se po pipavim udarcima ovde je dubina bila oko 7m. Kad sam video da su se plovkarosi spakovali sa kamena onda je sve jasno -TANKO!
Sitan šaran krupno zrno traži! :D

Zoran

Jel' bio neko možda ovih dana na Tisi? Planiram da izađem u četvrtak i petak, možda već sutra pa do petka, pa me zanima kakva je voda? Vidim da ide u lagano opadanje, jedino ne znam da li je mutna i prljava ili se već malo izbistrila? Ako neko zna stanje i prijavi, bilo bi mi lakše   :wink:

denisdezan

U ovom trentku sam ja bas na tisi . Bicu do sutra . Tisa je prestala da raste i opada polako. Nema zive duse sem mrezarosa nekih. Nisam zabacio nista vetar ubija nadam se da ce se smiriti jos malo ili do jutra . Zamucena je ali njje kao oranje .. Srednje..


Trigga

Svaka ti cast druze

Послато са SM-G901F уз помоћ Тапатока

Saran=Mama

Zoran

Ja ne stigoh danas zbog nekog posla, ali ujutro izlazim. Ne daleko, malo uzvodnije od ušća. Prognoza je da neće biti vetra sutra i u petak, a u subotu se svakako vraćam pa neka i duva  :smiley:
Najlepše hvala na informaciji, sad znam da će verovatno biti slabo pecanje, ali važno je i biti na pecanju  :wink:

luka_97

Jel se nesto peca na Tisi. Ranijih meseci nije mogao dan da prodje a da neko ne napise utiske sa Tise.Tema se nije komentarisala 40 dana minimum.

Majdan

Ogromna, prljava,mutna, 5x brza nego inace, nema pecanja dok se ne smiri...

dovlaM

nadji neki liman ;)

Zaki

I ja sam neki dan bio na Tisi. Nema šanse da se peca!  :veryangry:

gorantig

Gde si bio na tisi i na sta se pecalo?

Zaki

Tisa kod Kanjiže, probao da pecam smuđa ali bezuspešno.

Milan berkut

Šta se dešava na Tisi? Jel počela da bistri?

obradmiki

Tisa je ogromna cika Milane,nije bas mutna,on sto znam je da pomalo pecaju u Titelu kod broda restorana na plovak uz obalu i sam brod.Nista specijalno sitna bela kao saka,poz smiley033

Majdan

Otvorili sezonu juce na 58-om , moze da se peca , bila nam je i cuvarska sluzba, ribarima je zabranjeno da rade od nove godine, nasli su jednu mrezu i svu ribu vratili u vodu  :ok: . Probali smo smudja i dva mala oko 500 gr.

Teme sličnog naslova (8)