Skorašnje poruke

#1
Smuđ / Odg: Varaličarenje u zimskom p...
Poslednja poruka Dva vuka - danas u 07:54:59
Da, ne mora čoek da ga zabija u kameru.  :cheesy:
#2
Ekologija & zaštita voda / Odg: Otimanje (ograđivanje) pr...
Poslednja poruka sona - danas u 06:56:31
Slazem se sa gore navedenim,medjtim zna se da para vrti i da je korupcija u tom delu uprave sam sto je to javna tajna ti ne mozes nisi budza i nemas ortaka tamo negde i onda se zida,radi kako ko hoce ako moze on mogu i ja, moze se desiti ako se taj problem ne resi (mada cisto sumnjam velika sredstva se tu vrte)da se dobiju splavovi u dva reda pa tako do pola Save u BG, ili pola Dunava u NS.Stvarno bi neko trebao imati m...a da resi taj problem. Problem je u ljudima i njihovoj alavosti sebičnosti.....
Vec mi radi zivac a jos nije ni svanulo.
#3
U osnovi svega ovoga je da su reke i probalje vlasnistvo svih nas i da svi treba da imamo pristup, bilo kakvo ogradjivanje i narusavanje prirode treba najostrije sankcionisati po meni i krivicno i prekrsajno, iz razloga sto se tice svih nas, i posle takvih stvari nikad se ne moze vratiti u prvobitno stanje, u ovo treba ukljuciti postavljanje bova po Tisi i slicne stvari... Pa kome se robija i pride placa kazna nek izvoli, kad bi par njih bilo osudjeno, nikom to vise ne bi palo ma pamet.. To je jedini nacin da se to postuje i zazivi.... Ovim putem podrzavam udruzenja koja se bore za takve stvari... Hocu kad odem na pecanje da uzivam u netaknutoj prirodi miru i zelenilu a ne u gledanju necijeg splava ili vikendice usput ulazeci u moguci konflikt zbog nemogucstva prilaska vodenoj povrsini.... Fora je i u tome sto korisnici recimo konkretno RSV, nema prava na tamisu da sklanja solavove nego je to stavljeno u ingerenciju lokalnih samouprava kojima je u interesu da uzmu lovu a ne da sacuvaju prirodu, sto znaci da ih je i zakon pogresan i da se ne postuje...
#4
Ekologija & zaštita voda / Odg: Otimanje (ograđivanje) pr...
Poslednja poruka orka - juče u 21:51:18
Teško se iznerviram, ali ovo mi uvek digne živac. Ovo se odnosi na Savski kej na kom ima oko 100 splavova, a taj broj treba da se svede na njih 30 . Razmak između splavova treba da bude 15m . Takođe i oko reni bunara i mostova treba da budu uklonjeni plutajući objekti. Ovo apsolutno podržavam i pozdravljam, ali se pitam šta je sa ostalim delovima reke Save, gde do Obrenovca sa njene desne obale, i do Ostružnice sa leve, nema gde igla da padne, ni na vodi, ni na obali gde ima raznih zidanih objekata. Da li će se i tu zavesti neki red ili sve ostaje kao i do sada.
Takođe, šta je sa adom međicom oko koje ima više od 200 splavova, a unutra ko zna koliko sojenica. Potpuno je privatizovana, niko joj ne može prići. Ti koji su na i oko nje se predstavljaju kao udruženje ljubitelja Save. Ajde, a šta smo mi ostali. Možemo tu Savu da gledamo samo sa neba, iz drona koji će da je snimi.

Splav restorana, kafića na vodi treba da ima, ali strogo uređenih i samo određen broj na određenim lokacijama. Što se ostalih splavova tiče, najpoštenije je da nema ni jednog. Voda i oko vode, ispod nasipa je svačije, tj ne može i ne sme da pripada nikom, to je prirodno dobro u kome treba svi da uživaju, a ne samo pojedinci. Par hiljada ljudi uživa u reci, a par miliona ne može ni da joj priđe. Ili mogu svi ili ne može niko . Sava mi je tu pred nosom, a ne mogu da je koristim ni za šta, ni za pecanje, ni za šetnju, ni za neki izlet itd . Sramota, ovakav vašar na vodi i bezobrazluk ne postoji ni u jednoj Evropskoj državi. Nadam se da je ovo samo početak kraja privatizacije reke Save oko BG-a i da ćemo konačno moći svi da uživamo u reci .
Naravno, iz razumljivih razloga ne radujem se previše i pre vremena. Nadam se da se neće na kraju sve svesti i završti samo na uređenju savskog keja . :smiley:
#5
#6
Pa ako finansije budu dozvolile verovatno cu posetiti sajam,nisam dosada ni jednom posetio sektor nautike. :cheesy:
#7
Smuđ / Odg: Varaličarenje u zimskom p...
Poslednja poruka ibanezi - juče u 21:46:45
Svaka čast!
#8
Ekologija & zaštita voda / Odg: Otimanje (ograđivanje) pr...
Poslednja poruka sona - juče u 21:43:00
Svi smo svedoci takvog i slicnog ponašanja,jednostavno takav je nas mentalitet jer nemamo cega da se plasimo u vidu zakona postovanja istog i da ima neko da ga sprovede bez obzira na društveni status.
#9
Štapovi za ribolov bele ribe / Odg: Feeder štapovi
Poslednja poruka Drill Junkie - juče u 21:42:13
Hvala za info  smiley033
Znam za tu od 12ft kod Pece , ali nije to ono sto mi treba  :no:
Video danas na popustu Preston Dutch Master Sentient 10,8ft Feeder pa porucio .
Ako ne bude valjao taman ce i Drennan da stigne do tada  :wink:
#10
Smuđ / Odg: Varaličarenje u zimskom p...
Poslednja poruka pikeman - juče u 21:40:24
Jutrošnji ulov Zorana Srdića iz Apatina, varalica - šed od 10 cm.

https://www.apatinskenovine.rs/page/3789/zoran-srdic-upecao-smudja-od-13-kilograma