PRIJATELJI FORUMA > Prijatelji foruma

List Ribolov

(1/154) > >>

pikeman:
Čitate li Ribolov?

List izlazi svakog drugog petka, cena mu je 70 dinara.

Prvi broj lista Ribolov izašao je iz štampe 4. januara 2001. godine, a nosio je datum 05.01.2001. Imao je ukupno 24 strane novinskog formata (štampane površine 42 x 24 cm), od čega osam kolornih.

Od samog početka ambicija nam je da pravimo maksimalno informativan ribolovački dvonedeljnik, u kome će čitaoci moći da nađu što više aktuelnih sadržaja koje će moći odmah da primene na vodama na kojima pecaju.
Dokaz ispravnosti takve orijentacije predstavlja naš današnji tiraž, najveći od svih ribolovačkih listova u regionu, kao i veliki broj zadovoljnih oglašivača.

U pravljenju svakog broja Ribolova učestvuje preko 50 stalnih saradnika. List izlazi svakog drugog petka, a od 2006. godine štampa se na 32 strane u koloru.

Vale:
Moja omiljena novina,cena pristupacna,puna informacija  i korisnih saveta (tereni za ribolov,informacije o mestima na kojima javlja riba...)  :thumbup:

gaovica:
jedine novine koje redovno uzimam  :ok:

steva trd:
Nisam cito ni kad je trebalo ...ako mi padne pod ruku pogledacu slike  :cheesy: inacesve novine odavno pisu ono sto drugi plati a ne onako kako jeste ,,,a i neverujem da bi nesto naucio bar o onom sto mene zanima  smiley001

Milan 11080:
Citam redovno,slazem se sa Valetom u potpunosti. :ok:

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

Idi na punu verziju