PRIJATELJI FORUMA > Prijatelji foruma

List Ribolov

<< < (2/155) > >>

dzordz:
Najbolje novine citam ih ivadim beleske iz pojedinih clanaka-FEEDER ,sinovac drzi prodavnicu a i navine   :bye:

Vlada lo:
Ja ne smem da hvalim jer sam dugo pisao za njih a i sad ponekad svrljnem. Tamo gde Ciro drzi stuke je tekst o megabassu a u onom gde pise 60 zimskih saveta tekst o mreni i pecanju zimi.
Tako da ja nisam merodavan a ne zelim biti pristasan.
Sem sto mogu da kazem da je Vladimir Stakic velika ljudina.  smiley033 smiley033

damjan:
imam ribolov,ne znam ni sam koliko brojeva,ali jedno 20kg sigurno. :cheesy:
ribolov sam poceo uzimati jos od samog pocetka,imam i dosta prvih brojeva.medjutim vremenom sam prestao redovno uzimati te novine,jednostavno su postali dosadni,teme se pocele ponavljati,a sve je manje strana koje mene zanimaju.nekako su mnogo usarenili sa vrstama ribolova,od pecanja kedera,pa do morskog pecanja,a malo strana,na pocetku to nije bilo tako.sve se vise prikazuje pecanje u inostranstvu,(to je tuga nasa zajednicka,znamo zasto).bas sam danas uzeo zadnji broj naslovna ribolov jesetre,evo bas se sada spremam za jesetru da zabacim,samo neznam gde. :shocked:
u principu solidan casopis,za svakog po nesto,ali moze i bolje,kao nekad. :takoje: :bye:

paradizo:
Ribolov je OK,cena pristupacna.Sto se tice pisanja sta ko plati,znate li novine koje to ne rade?Sad plati il naredi isto nam se hvata.Bez da imam nameru da nekog branim a nemam,kod nas su vrednosti malo pobrkane.Dobro je da postoje forumi kao sto je ovaj nas da sve to ispravi i okrene nas na pravu stranu. :takoje:

muta:
redovno uzimam ribolov i nije loš list,može dosta dobrih stvari da pročitaš.naravno ima i onog što me ne interesuje ali takve su sve novine.možda bi mogli više da pišu o feeder ribolovu ali onih pravih i korisnih saveta.

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju