GENERALNO O FORUMU > Predlozi & pitanja

Pohvale urednicima

(1/3) > >>

slob:
Nisam uspeo da pronađem temu vezanu za pohvale onima koji uređuju teme na ovom forumu, a verujem da su ih odavno zaslužili. Pa evo da je ja otvorim.

Konkretno, veoma sam zadovoljan time kako urednici prate temu i maltene momentalno reaguju brisanjem nepristojnih postova, koji su tek na nivou blage nepristojnosti ali koji mogu da odvedu temu na stranputice ili ono što je još gore mogu da iniciraju običnu, neprimerenu i vulgarnu svađu.
Konkretno se radi o temi Mašinice gde su urednici reagovali i to ne po prvi put na pomenutu vrstu postova i jednostavno ih izbrisali. Već ranije sam mislio o tome kako je ta briga i reakcija za pohvalu ali nisam našao najbolji način da te pohvale i izrazim pa sam zato i otvorio ovu temu.

StokaNenormalna:
Ja bih se pridruzio u pohvalama za urednike (admine, modove..) ali i clanstvo. Od registracije sam prihvacen kao da sam tu godinama, odgovore dobijao jako brzo i sve sto me zanimalo mi je objasnjeno odmah!
Odlican forum i samo mi je zao sto ga ranije nisam nasao pa da mogu odmah da se ukljucim u sve zive manifestacije :)

limovac74:
O svojim kolegama imam samo reči hvale, odličan tim  :ok:

VladimirR:
Svaka čast! Ljudi su individue svako na svoj način. Pa, nekad se malo i zanesemo, odemo u off, otkucamo i poneku prepirku, ali to naši moderatori i glavni administrator urede i tema ponovo ima svoj smisao!
Još jednom svaka čast svima, ne želim nikoga da preskačem!

alexdja:
Ne znam da li je prava tema za to, ali...

Čestitam Orki na novoj funkciji!!!   :clap2:

Mislim da je kompletan ribolovac  i jako kvalitetan član i urednik, sa odmerenim stavom i pristupom!!!  smiley033Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

Idi na punu verziju