GENERALNO O FORUMU > Predlozi & pitanja

Ocenjivanje postova

<< < (2/11) > >>

tonyboy:
specialized totalno si u pravu. Zamisli samo koliko bi ja minusa dobio kad bi napisao da se šaran najbolje peca na prirodne mamke i to blizu obale ??? Trebalo bi mi godinu dana, da ispravim krivu drinu :-)

specialized:
Normalno da zavisi od terena. Ovo sto sam naveo je bilo pre neki dan receno uopsteno,za sve vode.
Ne bi se vratio iz leda (debelog minusa) za godinu dana  :rolleyes:

Блок_64:

--- Citat ---Na nekim forumima postoji opcija da registrovani clanovi ocenjuju postove. Posle svakog glasa,reputacija posta bi se menjala. Svaki + dovodi do rasta reputacije posta a - do pada.
Primer:


--- Kraj citata ---

И која је сврха оценивања нечијег поста.
Ако се не слажеш са неким,без обзира шта неко мислио о том посту ти ћеш му лупити минус (наводим тебе само као пример).
Јесте тачно да има та опција на много форума,ја сам поред овог члан још само два форума од чега је један кошаркашки и обајснићу ти како тамо стоје ствари.Однос мојих - , + , на том форуму код мене је одприлике 70% у корист минуса,али ето постове оцењују они који су кошарку гледали на тв-у или у хали,а ја играо 18 година професионално,завршио неке тренерске школе....

pkv-pecaroš:
 Kao što mi ime govori (PKV) ja sam polukvalificirani pecaroš i to amater te se ne smatram kompetentnom osobom da nekom stavljam pluseve i minuse pokraj njegovog teksta. Smatram da smo svi na ovom forumu iz istog a to je taj što imamo isti hobi i normalno je da se u nekim stvarima ne slažemo ali to je i poanta svega tako da razmjenjujemo iskustva i savjete kako bi pomogli jedni drugima. Ako se netko ne slaže sa činjenicama iznesenim u nekom postu neka iznese svoje mišljenje. To mu je na ovom forumu uvijek i bilo omogućeno. Samo bi nastala zbrka a mi smo jednostavni ljudi (ja se jedva služim tipkovnicom) a da ne pričam da nemam pojma postaviti i poslati neku sliku. Ako nećeš pomoći savjetom ne odmaži, ako nisi suglasan objasni zašto ili preskoči temu.

specialized:
Pa i trebas da udaras minuse kad si zivot podredio necemu a neko nije ni ustao iz fotelje. Naravno i komentarisati i obrazloziti sta je pogresno. Tako je i na ovom forumu. Mnogo ima aktivnih clanova koji su ceo zivot podredili pecanju i kojima treba biti zahvalan sto ovde provode vreme i prenose znanje. Necu da pisem koji su jer bih nekog sigurno zaboravio.  Oni bi se sigurno istakli sa dosta pozitivnih ocena bez obzira sto bi mozda od nekog dobili minus jer mu se npr ne svidja preporuceni stap u nekoj temi.

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju