Robinson Frog

Započeo bassmaster, 13 Januar 2013, 13:59:12

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

bassmaster

Jel neko koristio ovo protiv bassa ili stuke na zatravljenim terenima?
Ja sam skoro uzeo i fino mi izgleda,jedva cekam da krene sezona pa da joj dam malo minutaze!


kapitalac

Ja imam istu takvu samo što na kutiji piše Spro. Globalizacija proizvodnje. Koristio je par puta gdje ništa drugo ne može, no štuke nisu bile baš zaintresovane, samo okolne žabe, al kontam kad su žabe htjele da se pare sa mojom varalicom, valjda će i štuke htjeti da se hrane njom. Inač možeš je zabaciti i na livadu ili njivu kukuruza, zakačit se ne može. Kakva je realizacija, to nek neko drugi napiša, ja je ionako bacam tamo gdje ništa drugo ne može, pa mi neće biti (puno) žao i ako ne realizujem udarac.
Od sve muzike najviše volim kad čujem dril

bassmaster

I dalje sam uveren da ce na mom terenu napraviti harakiri!  :cheesy: Kako se zabacuje?Kontam da ce biti malo muke zbog tih nogica i zato sto je dosta lagana naspram njene povrsine iako pecam jako laganim priborom?!

Bigash

Postoji nekoliko istih ili slicnih zaba, raznijeh proizvodjacha.Lepo se bacha, zavisno od motke kojom radis moze se titrati u mjestu samo da leluja repicima, mozes je nacerat da skakuce preko lokvanja ka prava zaba, moze se nacerat da walkuje ka prava zara.........ali, procenat realizacije je jako problematican, pogotovo ako su ribe male (ispod kilo) , takodje stuka namirise li , unistava ih u par napada, jako su mehke, a cijena im nije sitnica!

Tako da ako joj ne nadjes neku specijalnu namenu, po mene odnos cost-benefit ne ide u njojzin prilog , ima pametnije i jeftinije dakako  :takoje:

bassmaster

Vec je kupljena!Sta cu kad volem da palamudim i izmisljam toplu vodu!  :cheesy:

kapitalac

Leti ova žaba kao da je vrabac a ne žaba  :cheesy:. Nego koliko je para Robinson. Spro je 10 €. Meni se to čini previše para za nešto prilično jednostavno za napraviti....
Od sve muzike najviše volim kad čujem dril

alexdja

       Nema više divljeg bučka. :no:

Teme sličnog naslova (10)