Zemlja u prihrani

Započeo Bakisan, 05 Februar 2011, 01:34:20

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

БУЏА БАБУШКА

Кад год сам ставио земљу у прихрану као да ме је неко проклео. Од пре пар месеци земљу стављам само у случају да проценим да је примама превише светла у односу на боју дна, односно да земља мало обоји-потамни примаму.
Поздрав за Сркија :)

pikeman

Tekst "Treset - crna magija", pripremio Đorđe Veber. Riborevija broj 23, 1995. godina.

daksns

Pozdrav ljudi.Imam pitanjenu vezi zemlje.Posto sam hteo da izbegnem praskastu prihranu u pocetnom hranjenju pozicije i nju zamenim zemljom(u koju bi dodao partikle) zanima me cime zemlju mogu da obogatim,mislim na boostere i sl tecne  komponente,kakva su vasa iskustva?

dragan2006

Čime god hoćeš. Moja preporuka ti je da je lagano prskaš fajatalicom. Rastvor u fajtalici sam po želji smućkaj, možeš rastvoriti praškaste aditive vodom, al lakše je sa tečnim!Samo je najbolje da ipak to odradiš primamom jer si siguran da će se otvoriti čepovi lagano, zemlju je lako prevlažiti pa ćeš betonirati te partikle u hranilici.
Druga loša stvar kod zemlje je ta, što ćeš prste i ruke jako teško prati nakon pecanja. Nešto je zbog toga izbegavam u poslednje vreme, valjda me metod pecanje razmazilo...


Spojene poruke: 19 Jul 2020, 10:19:02

Citat: БУЏА БАБУШКА poslato 16 Septembar 2019, 19:30:09
Кад год сам ставио земљу у прихрану као да ме је неко проклео. Од пре пар месеци земљу стављам само у случају да проценим да је примама превише светла у односу на боју дна, односно да земља мало обоји-потамни примаму.

Budžo, ako sam kopaš tu zemlju, možeš da napraviš kontra efekat. Ako je, npr, uzimaš ispod oraha... Kiselo je drvo, pa je takva i zemlja pod njim. Treba i na to obratiti pažnju!   smiley033smiley033

bolenbgd

Moze da uzme Cigrinu zemlju, skoro da ne farba ruke.

DuleSrb

Pozdrav, koju zemlju koristite za feeder? Ne sviđa mi se ona Gicina koja se može kupiti u Formaxu, ima li neke alternative za nju?

laki22

naravno da ima. imas dosta vrsti zemlje i zavisi sta zelis da postignes sa njom. pisano je na ranijim stranicama  :cheesy:

DuleSrb

Treba mi samo informacija gde se može kupiti neka kvalitetnija, a da nije ta Gicina. Konkretno da li ima nekog novog proizvođača i sl. pa ću ako ima tako nekog videti šta imaju u ponudi sve  :wink:

pex

Imas odlicnu Traperovu zemlju, laku i tesku pa to pogledaj.

Pozdrav!
Čuvajmo prirodu pa ćemo sačuvati sebe

DuleSrb


Hvala, moram da odem baš do radnje, video sam na stranici na Facebooku da su izbacivali neke slike, ali baš dugo nisam išao do njih. :cheesy:

laki22

imas VDE dobru u autosportu, imas u rumenackoj i imas kod Zolta u adi odlicnu :)

DuleSrb

Hvala! Ne vidi se link, ali prošetaću svakako pa ću pogledati.

06 Oktobar 2023, 19:07:43
Stvarno nije loša, probao sam za sada samo žutu i braon, ali prijatno sam iznenađen

Послато са M2103K19G помоћу ТапатокаTeme sličnog naslova (4)