Tsurinoya Brown Bear 3000-7000

Započeo Germina, 03 Maj 2019, 00:53:15

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

vradojicic

Meni se licno vise svidja izgled Saltista nego Tsurinoye BB, zato bih ja porucio njega.
Germina, kad kazes da su 3 masine totalno necujne a jedna ima blago sustanje, ova je sa blagim sustanjem. To je nesto sto trunku ne smeta, zaista, i u sobi se jdva cuje, a na vodi ni pod tackom razno.
Nadam se da ce meni stici naruceni Black Gull 4000, da zavirim u njega.
"...Krv je Krv! Njena boja i ukus ne zavise ni od kape koju nosis,ni od Boga kome se molis, ni od barjaka, ni od imena..."!

Germina

Da napomenem da se i to blago šuštanje čuje samo kada je mašinica u metalnom halteru štapa koji prilično pojačava zvuk i kada blank štapa prisloniš na uvo  :lol:...kada je vrtiš u ruci u tišini sobe niko od prijatelja nije mogao da nasluti sumnjive zvuke a kamoli na vodi. Nije mi samo jasna ta špulna na Tsurynoi jer izgleda potpuno isto kao na Saltistu, na promotivnim fotkama i klipovima izgleda drukčije i iste je boje kao mašinica. Na osnovu tvojih komentara mogu da ustanovim i razlike između modela 4000 i 5000, špulna na 5000 je 54.5mm a na 4000 je 51.5mm, rotor je verovatno nešto širi na 5000, zupčanici i kućište su identične veličine, ručica verovatno ista...malo mi je nejasna samo debljina osovine, merio si je na 4,1mm a ja moju na 4,3mm (doduše bez digitalnog mikrometra) - mada je i njena debljina zavidna za veličinu mašinice i identična je kao na Shimano Soccorru 6000  :ok:

vradojicic

Pa ja tako premerih sinoc na brzinu...
Pogledacu opet. Vlasnik je kupio spulnu od Saltista jer mu se vise svidja.
"...Krv je Krv! Njena boja i ukus ne zavise ni od kape koju nosis,ni od Boga kome se molis, ni od barjaka, ni od imena..."!

Germina

Tsurinoya Brown Bear 4000 i LK Saltist 5000...kolega je inače izuzetno zadovoljan sa Tsurinoyom  smiley033  :ok:
Teme sličnog naslova (8)