RIBOLOV PRIRODNIM MAMCIMA > Ostale ribe...

Terpan

<< < (119/121) > >>

Popovic:
^^^Bas tako Talicni, prvobitno je uvezen u Madji dve vrste cverglana brown bullhead i yellow bullhead(kasnije se rasirio na pola Evrope) i nihovi melezi daju zakrzljale jedinke, obe vrste ne rastu vise nego kod nas sve preko kilo se smatra kapitalcem. A pretpostavlja se da ih je neki amer zaebo bas jer su hteli da uvezu mladj blue channel catfisha on raste skoro ko nas som.
 


Nikad nista dobro iz Amerike nismo dobili! Inace to je riba sa najvise naziva kod nas meni omiljeni Klinton :cheesy: ili Klintonka

Talični:
Da i ja sam pomislio da su ga pomešali sa kanalskim somom jer su jako slični. Zapravo kada sam na Ebru prvi put upecao kanalskog soma nisam baš bio siguran o čemu se radi pa sam istražio, ali prvobitne idicije ljudi oko mene su bile da je u pitanju cverglan (od 5 kila). Pročitao sam negde da kanalskog soma između ostalog ima i u Rumuniji i Bugarskoj.

saliturk:
najzad krenuo lep terpan na kanalu .  tri u kilu , ti su zasad najveci . pecam ih na plovak na parce . dolaze svakojaki , al se nahvata 15ak ovako lepsih za 3-4 sata pecanja.


vladimir022:
Nekad iznenadim sam sebe
Imao sam i par  krupnih ovih dana na snop crvica oko 300-400g

Послато са POCOPHONE F1 помоћу Тапатока

komša015:
E baš mi milo, što na mojim terenima nema te propasti.

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju