RIBOLOV PRIRODNIM MAMCIMA > Ostale ribe...

Ribolov jesetre

(1/2) > >>

STUKOLOVAC:
Evo bas danas citam u Ribolovu kako su neki nasi ljudi u Svabiji zakupili neko jezerce i sredili ga za komercijalni ribolov, poribili i izmedju ostalog i sa jesetrom i sto je najbolje uspelo im broj im je stalno u porastu. Znaci da moze, samo treba volje i naravno  smiley133. Eh kad bi se neko ovde toga dohvatio.

Hemingway:
 :cheesy: :cheesy: ovako nesto ..he he
 

Panonski Mornar:
E upravo to kakva borbenost i snaga

Hemingway:
I kod nas ,,nekad bilo  sad se spominjalo "... :embarassed:

Kićo:
Video: Britanski turisti ulovili čak pola tone tešku jesetru!
Prava je sreća da je vodič bračnog para iz Salisburyja uz sebe imao kameru jer je divovska jesetra jedna od najvećih riba ulovljenih u povijesti Sjeverne Amerike. Wow!

Michael i Margaret Snell, bračni par iz engleskog grada Salisburyja, ulovili su jednu od najvećih riba u povijesti Sjeverne Amerike, čak pola tone tešku veliku bijelu jesetru!

Golemu ribu su zatekli rijeci Fraser na samom zapadu Kanade, a njihov vodič Dean Werk je mišljenja da je uhvaćeni monstrum star najmanje stoljeće.

- Jesetra na sebi nije imala nikakvu oznaku što znači da sigurno nije bila izvađena iz vode zadnjih 18 godina - izjavio je Werk, koji je istaknuo da u 25 godina karijere nikada nije vidio tako divovsku ribu.

Bračni se par s ribom mučio otprilike 90 minuta prije nego što ju je ulovio, a nakon što je jesetra dobila oznaku, odlučili su je pustiti natrag u rijeku.

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

Idi na punu verziju