RIBOLOV PRIRODNIM MAMCIMA > Ostale ribe...

Nosara (šljivar) na prirodne mamce

(1/8) > >>

Pecaros:
Nosaru (Sljivara) imao sa priliku da upecam zadnji put pre par godina na gliste ali kad sam hteo ciljano da je pecam bas i nisam imao neke uspehe. Dal neko zna neku tajnu i da li bi je podelio sa nama ?


Caky:
Meni se pokazala odlična feeder tehnika. cage hranilica s dužim predvezom i manjom udicom.. puno crva crva crva... obilno hranjenje i od 6 - 8 mjeseca peca stalno... bar meni na Dunavu. Hvata se svakakva deverika između ostalog i nosara. Kad dođe jato na hranilište mamac nestigne i past na dno već ga pokupi neka mala deverikica.. onda je potrebno preći na šećerac na dlaku... jel ce ga pokupit onda s dna neka veća deverika a nerijetko i šaranac lupi... bitno je naći mjesto, uvalicu, liman, prijelaz dubine gdje ne dere jako voda i gdje se hrana može zadržat... neki kontratok ili ispred nekog granja ili špornja. Kad je vruće po ljeti najbolje mi je išlo u popodnevnim satima kad sunce oslabi. Sretno...

Nikola007:
Kod mene sljivara ima koliko hoces :) mi ga obicno pecamo na plovak ali na brzaku ;) Stavi se crvena glista i dodje on ili protvis ako naleti ali vecinom on.  :wink:

pozitivo:
jel to ovo-uhvaćen u brzacima na crva(plovkarenje) ili je neka druga riba


Misur:
...da,da,to je nosara.... :bye:

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

Idi na punu verziju