RIBOLOV PRIRODNIM MAMCIMA > Ostale ribe...

Nosara (šljivar) na prirodne mamce

<< < (3/8) > >>

Mangup:
Dodji ispod Brankovog mosta....sa beogradske strane...i poneses feeder dubinac...sta god hoces crvove i hleba i kombinuj mozes da navatas i preko 30 komada kada radi....ali upornost!

Zmaj Strasni:
Onu sam gornje slike sam danas izvadio iz vode meredovom. Komad skoro 1.5 kg. Izvrnula se i povremeno okretala na povrsini. Imala je neku zelenu sluz sa obe strane malo iza glave. Kao da se negde zaglavila i bila tako uklestena par dana. Vratio sam je u vodu, ali nece preziveti s obzirom u kakvom stanju je bila

markoimilena:
zanima me kada pocinje da radi nosara? ja je pecam na velikoj moravi na feeder,ali dosta slabo radi,pecam na srvice i prevari se ponekad neka veca,ali obicno su ove male i to bas slabo,uhvatim desetak malih za 4h pecanja....da li neko moze da mi kaze neku tajnu,kada ta riba pocinje da grize,posto mi neki kazu da tek tamo u julu dobro radi

vradojicic:
Podust/ skobalj i nosara nikako nisu isto... Razlikuju se najvise u ustima i nosara ima grbu na vrhu glave, zato se i zove nosara.

sarplaninac:
Zanima me da li za šljivara može primama kao i za skobalja, sa mirisom sira i naravno dodatkom crva? Pre neki dan sam slučajno na Nišavi zakačio jednog na tanku glistu, pa me zainteresovao. Hvala.

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju