RIBOLOV PRIRODNIM MAMCIMA > Ostale ribe...

Klen na žive mamce

<< < (2/11) > >>

žex.rašeta:
Klen se pecao sa mosta veoma uspešno na one crveno crne insekte što napadaju šljivu ( čini mi se )! Znali smo da odemo u obližnju baštu i sa jednog drveta skinemo po 50-tak tih insekata! idu kao kolonija jedna za drugom u nizu! Nadam se da neko shvata na šta mislim !  :ok: mamac za klena !  smiley033

limovac74:
Zex.raseta čestitke na 1000 postova  :bye: :ok: .Nisam siguran na koje insekte misliš,dodao bih meso od raka i zelenog skakavca( onaj veliki što leti kao lud i dobar je mamac za soma a još luđe ujeda za prst  :rolleyes: )kao selektivni mamci za krupne glavonje.Naravno tu su i gliste,snop crvića ali će njih i sitniji komadi da lapnu  :rolleyes:

Lepi Dzoni:
kao sto rece zex.raseta svaka cast za temu :clap2: :tongue: :ok:
Klen je krivac sto sam danas zaljubljenik u pecanje :takoje:
os 90' do 2000' sam svakog leta bio na Ibru u Raskoj i pecao ga... Bolonjez, najlon 014-016 plovak od oko2-3 gr, okrugla sitna olovca udica 12(cini mi se) :smiley:
Za mesto smo obicno birali delove gde se drvece nadvija nad vodom, dubina oko 1,5-2m. mamac da "cese" dno i vozi misko :ok:
e sto se tice mamaca, sve sto su kolege navele je  :ok: stim sto bih dodao da smo najkrupnije komade dobijali na visnju i malog kedera(2-3cm) :takoje:
Nisu bili retki komadi preko 700gr i 1kg... :smiley:

zivko_89:
Ima li onih koji ga pecaju ne kedera... :huh:

Lepi Dzoni:
pa mislim na onu malu ribicu sto se nadje u plicaku... velicine spajalice  smiley033
probodes je kroz ledja(kao tvistera). Prelepi komadi su dolazili   :ok:

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju