RIBOLOV PRIRODNIM MAMCIMA > Ostale ribe...

Kako izbeći glavoče?

(1/4) > >>

DuleSrb:
Ima li nacina da se izbegne nekako? :eek: Poceo je da se javlja bukvalno na sve sto se stavi na udicu, vec nekoliko puta mi se desava da sem njega nista drugo ne pecam, bukvalno sve sam probao, menjao duzinu predveza, javlja se i na 10cm i na metarski predvez, pokusavao da podignem udicu, koristio katise, stiropor, ne znam ni sam sta vise nisam probao, na kraju je dosao na Cuk sa aromom skoljke, spakovao sam se i vratio kuci. :rolleyes:  :help:

mihabg:
Moze da se izbegne, a narocito ako udjes malo u deo dana gde prilazi grabljivica kad pecas, ili hranom dovuces krupnije primerke od kojih se povuku . Izuzetno glupava , zaostala i spora jedinka...

DuleSrb:
Kako god, Dunav bas opada i poslednjih nekoliko izlazaka sem ove napasti, skoro nista drugo na fider nisam upecao, javi se po neka babuska, ali bas slabo.. Jos cudnija stvar, napast se zalece na udicu pre nego sto sistem padne na dno, u propadanju uzima mamac.. Danas sam uhvatio preko 100komada za ceo dan (tad sam prestao da brojim), izludeo sam :no: :grin:

sasabosko:
Mislim da ga mozes izbeci samo ako je mamac dovoljno veliki i tvrd da ne moze da skine. Nesto tipa boila.

Beowulf:
Dule jedino na pesku da probas. Njemu treba kamen na dnu da ima gde da se steka.

Sto se mamca tice nemam komentara, desilo mi se da dok cekam smudja na glavoca dodje glavoc momcina... nema dalje.

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

Idi na punu verziju