RIBOLOV PRIRODNIM MAMCIMA > Ostale ribe...

Kako izbeći glavoče?

<< < (3/4) > >>

NikolaNS:
Nocu "nestane" jer bela riba pridje obali da se hrani a zajedno sa njom smudj i som. Ovo sto Dragan kaze da ga otera bilo koja druga veca od njega je istina. :takoje:

Ja sam ga ovih par izlazaka izbegavao stiroporom i dosta cestim zabacajima sa punom hranilicom.

DuleSrb:
Ja sam stiropor svaki put koristio, ali nije uvek bilo ribe, to je problem kombinacija stiropor i glista, ubitačna ove sezone, stiropor i crva slabo uzima, ali na stiropor sa glistom sam dobio 2 puta lepog sarana na fider. Babuska se gotovo uvek na to javlja. Probao sam i da nocim tamo nekoliko puta, ali nisam imao srece sa vremenom, jednom me je kisa oterala, nekoliko puta vetar, jednom sam lepo pecao nocu, ali tad se ni preko dana nije javljao, celih 24h skoro, prosto neverovatno

Poslato sa WAS-LX1 uz pomoć Tapatoka

dragan2006:
Podizač ti treba ako ribu nisi spustio na dno, gde treba.
Ako je spustiš dole, peš će pobeći definitivno, on ne isplivava mnogo od dna!
Problem je što ribe nema dovoljno, pa je onda ni ne možeš spustiti ako nije tu.Možda ti na Dunavu bude na dnu kečiga ili tostolobik pa nemaš udarca a nemaš ni peševa po ceo dan. :wink:

DuleSrb:
Jos nije bilo dana da nisam njega pecao, a skoro celo leto sam pecao na istom mestu pitanje je i koliko na tom mestu rade ribokradice.. Moguce da oni pociste mesto, pa zato bude dana kad nema niceg sem peša, pa se uhvati neka usamljena babuska ili bela i to bude to..

Poslato sa WAS-LX1 uz pomoć Tapatoka

Jeremija:
Ja ću da probam da ga ne izbegavam, pošto sam poslednjih dana utvrdio da je neprevaziđen mamac za grabljivice. U nedelju sam izvukao jednog na parče i u roku od 5 minuta dobio soma na njega  :cheesy:

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju