PRIBOR & OPREMA > Održavanje & servisiranje pribora

Problem sa mašinicom

(1/38) > >>

nzivanovic:
Pozdrav drage kolege, imam problem sa masinicom ili najlonom ne znam tacno do cega je problem ali objasnicu Vam opsirnije.

Jednom prilikom (poslednji put kada sam zakacio za dno granje/kamenje... E sad dok sam cimao kako bih otkacio sa masinice nista nije otpalo,zategnuto svee, zategnut je i onaj stabilizator ili kako se vec zove do kraja (namerno sam ga stego da vidim u cemu je problem ali mi ne ide) i kako cimam tako mi se odmotava struna..  :huh: Kasnije kada sam sklopio stap,takodje zakacio kopcu za sprovodnik,takodje zategnuo taj stabilizator do kraja, ma jok slobodno se okrece rola od masinice i ili se odmorava ili se zamotava da li neko zna u cemu je problem, ovih dana treba da krenem na pecanje a eto sta me muci.. :(

Marka masinice je: SPRO seasons 5000FD

limovac74:
Špulnu ne uspevaš da zategneš  :question: kolko sam shvatio(ona se slobodno okreće ili ....)  :huh: Ako je to onda je moguće da je proklizao navoj u poklopcu špulne .

ellesar:
Spulna ti se okrece, iako si zavrnuo kocnicu do kraja, jel to? Ako ima bait runer na masinici vidi da nije ukljucen......nosi bolje odmah kod majstora..... kasnije ce samo vise da te cepi, kad vidi da si cackao po njoj.

limovac74:
Nema ta makina bait ,proklizao je taj metalni navoj ,i onda ne može da vrši funkciju zatezanja diskova kočnice. Desilo se i meni slično ,našao deo od aluminijuma koji je imao isti navoj obradio ga tako turpijom da uđe u ležište ...i još uvek fercera.  :ok:

nzivanovic:
Da, slobodno se okrece i kada pokusam da zategnem do kraja.. Odnecu je kod majstora ili cu uzeti novu pa Vam javljam sta sam uradio. Hvala Vam kolege na odgovorima!

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

Idi na punu verziju