PRIBOR & OPREMA > Odeća - obuća za ribolov & kamp oprema

Garsing obuća za boravak u prirodi

(1/2) > >>

pikeman:
Danas su mi stigle poluduboke zimske čizme Garsing, radi se o ruskom brendu opreme i obuće. U ponudi imaju raznu obuću za vojsku i policiju, lov, ribolov i svaki drugi boravak u prirodi. Ponuda sadrži mnogo outdoor modela čizama, cipela i patika.

Garsing Matrix je poluduboka čizma izrađenja od kombinacije prirodne kože i vodoodbojnog "Matrik" materijala koji se nalazi u predelu pete i prstiju.
Đon je od gume, ima svojstvo "samočišćenja" istiskujući prljavštinu iz gazećeg sloja prilikom hodanja. Odlično prijanja za tlo u šta sam se danas uverio prešavši oko 12 kilometara po snegu u šetnji kraj obale Dunava. Postava je od "Polartec" materijala koji odlično drži temperaturu stopala, nosio sam samo tanke letnje čarape i ni jednog trenutka nisam osetio hladnoću.

Veoma su udobne i lagane, izmerio sam težinu sa vagom za merenje ulova, jedna čizma ima oko 530 grama. "Polartec" je kvalitetan termo materijal, imam Vision pododelo od njega koje nosim na pecanju u zimskim danima. Ne zadržava vlagu od znojenja pa stopalo ostaje suvo. Mislim da se sem korišćenja u hladnim klimatskim uslovima kao što je zima ove čizme bez problema mogu nositi u jesen, kao i u rano proleće.

Ovaj i ostale modele Garsing-a kod nas možete nabaviti u Military Shop-u smiley318.

Gremlin:
Kakve su na ledu ? Da li se klizaju ?

 :wink:

pikeman:
Danas ću ponovo do Dunava pa ako negde bude leda javiću utiske, za sada je sneg svuda a led na Dunavcu nije dovoljno debeo da bi se po njemu hodalo. Đon je od prirodne gume, proizvodi ga italijanski Aravi, juče se po snegu ispod kog je još uvek bila mekana zemlja (ponegde i blato prekriveno snegom) pokazao veoma dobro. :ok:

Spojene poruke: 25 Januar 2019, 18:19:12

Čizme su položile test što se tiče leda, danas sam pešačio oko 14 kilometara. Veći deo kretanja je bio nasipom uz Dunav gde je automobilima utaban sneg, na dosta deonica uglačan i zaleđen. Nisam imao problema dok je jedan od dvojice kolega imao prlično otežano kretanje sa treking patikama, čak je jednom i pao.

orka:
Da li neko ima iskustva sa Garsing Alligator čizmama?
pikeman:
Koristim ih nekoliko dana i mogu reći da su odlične. :ok: Udobne a u isto vreme vodootporne i robusne. :thumbup:Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

Idi na punu verziju