Multiplikatori

Započeo Milance, 09 Septembar 2008, 17:05:28

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

DDj

Znam za taj Piscifun. Iznenadjujuce je koliko se puno dobija za tako mali novac. Dobar dizajn pre svega. Dokaz da se moze lepo pecati bez da se daje veliki novac. Nasao si mu i pravu namenu, ribolov stuke. Upravo tu, u tezem ribolovu, u lovu stuke ili soma, odgovarajuci multici su apsolutno superiorni u odnosu na stacionarne role. Odnos masa/snaga i gabariti/snaga su potpuno na njihovoj strani. Takodje kontrola i preciznost zabacaja, neuvrtanje najlona, vertikala, manji gubici u prenosu pogonskog mehanizma, ima toga jos.

Zadnjih godina postoji citav talas mnogo jeftinijih BFS rola iz Kine u odnosu na Shimano/Daiwa/Abu modele, koji iznenadjuju svojim kvalitetom i upotrebljivoscu. Dosta se kupuju u Severnoj Americi i u poslednje vreme i u zapadnoj Evropi i imaju dosta povoljne ocene od korisnika. Jedna od njih je i ta koju navodis, Tsurinoya Dark Wolf Ultra. Ako odlucis da je kupis, neces pogresiti. Daje dosta za ulozeno.

Samo pazi, rola ne baca. Stap baca a rola je tu samo da ne smeta. Hocu da kazem, ako podjes tim BFS putem, treba ti i odgovarajuci stap, koji dobro baca te tezine. A Tsurinoya Dark Wolf Ultra sa svojom laganom spulom od 6 grama i tezinom od 135 grama ce to ispratiti kako treba. Zadovoljstvo je pecati takvim kompletom.

Srecan ribolov.

Teme sličnog naslova (3)

25569

Odgovora: 2
Pregleda: 13567

34355

Odgovora: 0
Pregleda: 1703

33090

Odgovora: 4
Pregleda: 3354