Vukovi sa DUNAVA

PRIJATELJI FORUMA => Prijatelji foruma => Military Shop => Temu započeo: LukaMilitary 16 Avgust 2016, 09:26:57

Naslov: MILITARYSHOP.RS
Poruka od: LukaMilitary 16 Avgust 2016, 09:26:57
Naše Preduzeće za proizvodnju, trgovinu i usluge MILITARIA d.o.o., Beograd je osnovano 1996. godine u Beogradu. Danas se bavimo proizvodnjom i trgovinom zaštitne i taktične opreme u širem smislu.

Naši krajnji korisnici su Policija, Ministarstvo unutrašnjih poslova, Vojska Srbije, Ministarstvo odbrane, zaštitno bezbednosne agencije i firme, te brojna lovačka društva i pojedinci.

Posebnu pažnju smo poklonili kvalitetu i izgledu naših proizvoda domaće proizvodnje u čiji izgled, dizain i kvalitet stalno ulažemo, a ostatak asortimana robe dopunjavamo od stranih brendova iz sveta i na takav način upotpunjavamo naš proizvodni asortiman.

Sve zajedno ovo nas stavlja u sami vrh preduzeća koja mogu da odgovore na zahteve modernog tržišta u smislu kvaliteta, rokova isporuke, dizajna, a posebno bezbednosti proizvoda.

MILITARIA d.o.o., Beograd je ekskluzivni zastupnik i distributer brenda YDS, najvećeg evropskog proizvođača taktičkih čizama vrhunskog kvaliteta. Takođe smo ekskluzivni zastupnik i distributer brenda Pentagon, najpoznatijeg army brenda u Evropi.

Naš sajt je www.militaryshop.rs (http://www.militaryshop.rs)
(https://s4.postimg.cc/r3yw3qsx9/logo_black.png) (https://postimg.cc/image/t8j94tujt/)
Naslov: Odg: MILITARYSHOP.RS
Poruka od: žex.rašeta 16 Avgust 2016, 10:14:25
 smiley033

Spreman sam da kupim vijetnamku ali bih ako postoji mogućnost  :eek: uživo i probao veličinu. pozz
Naslov: Odg: MILITARYSHOP.RS
Poruka od: LukaMilitary 16 Avgust 2016, 10:53:23
Bulevar despota Stefana 1a na prvom smo spratu možete doći da pogledate deo asortimana....
Naslov: Odg: MILITARYSHOP.RS
Poruka od: pikeman 27 Septembar 2016, 14:33:18
Moram da pohvalim Artaxes jaknu: https://militaryshop.rs/shop/odeca/jakne/pentagon-jakna-artaxes-crna/ (https://militaryshop.rs/shop/odeca/jakne/pentagon-jakna-artaxes-crna/) , odlična :ok: .

http://www.youtube.com/watch?v=NDMcvZ1WXVY# (http://www.youtube.com/watch?v=NDMcvZ1WXVY#)
Naslov: Odg: MILITARYSHOP.RS
Poruka od: Filip Military Shop 17 Oktobar 2017, 09:19:13
Od skoro kod nas u ponudi, posle crne, i zelena fajerka MA1

https://militaryshop.rs/shop/odeca/jakne/brandit-jakne/zelena-fajerka-ma1-brandit/

Zelena fajerka MA1 Brandit
(https://s1.postimg.cc/15jpo3jb8f/Ma1_zelena.jpg) (https://postimages.org/)
Naslov: Odg: MILITARYSHOP.RS
Poruka od: Ognjen Militaria 05 Decembar 2017, 08:40:09
Zimska garderoba Brandit jakne vijetnamke

https://militaryshop.rs/zimska-garderoba-brandit-jakne-vijetnamke/


(https://s17.postimg.cc/jdbabuwof/Brandit_vijetnamka.jpg) (https://postimages.org/)

Na www.militaryshop.rs (http://www.militaryshop.rs) Vam nudimo mnoštvo zimske garderobe, različitih stilova i varijanti.
Između ostalog, izdvajamo pojedinačne komade odeće kao što su zimska jakna, gde nudimo širok dijapazon artikal za svačiji ukus.
Takođe kvalitetan termo veš, jer ako ste neko ko se bavi lovom ili čiji hobi ili posao zahteva dug boravak na otvorenom u hladnim zimskim danima, poznat Vam je značaj ovog komada odeće.
Zimska pododela su nezaobilazni sloj u oblačenju svakog profesionalca čije su aktivnosti vezane za boravak na otvorenom.


Naslov: Odg: MILITARYSHOP.RS
Poruka od: Filip Military Shop 08 Decembar 2017, 08:56:51
Lovački nož univerzalno oruđe po ukusu lovaca!

Za mnoge civilizacije nož ima posebno značenje i spada u najstarija čovekova oruđa. Još u davnim vremenima definisani su fundamenti od izgleda sečiva kao i svrha noža, pa se tako i danas te elementarne stvari nisu mnogo promenile. Nekada izrađivani od kostiju, čak i drveta, danas od visoko kvalitetnih legura čelika. Tokom srednjeg veka nož je bio jedan od predmeta statusnog simbola i time se naglašavalo kom staležu pripadate. Lovački nož je evoluirao vremenom i u smislu načina izrade. Pa tako danas primenom modernih tehnologija i primenom raznih hemijskih procesa možemo naći na tržištu savršena sečiva garantovanog kvaliteta.


(https://s17.postimg.cc/e0oqmbb3j/Lova_ki_no_univerzalno_oru_e_po_ukusu_lovaca_-_MILITARY_SHOP.jpg) (https://postimages.org/)

Lovačka oprema je nešto o čemu svaki lovac razmišlja pred početak lova. Takvo stanje stvari važi i za lovačke noževe. Kad kažemo lovački nož mnogima je prva asocijacija primena noža za obradu divljači. Međutim lovački nož ima praktičnu i široku primenu. Pa tako njime možemo otvarati konzerve, pripremati i servirati lovački doručak, seckati grane i olakšati sebi mnoge druge neplanirane outdoor aktivnosti. Imati lovački nož tokom lova za mnoge lovce je od kultne važnosti i predstavlja nešto posebno. Ukusi su različiti pa tako postoje i oni koji na lovački nož gledaju kao na umetničko delo.

Izrada noža nije ni malo jednostavna i laka, bila ona ručna ili mašinska serijska proizvodnja. Nožar izrađuje ručno svaki nož posebno čime se postiže krajnji rezultat, a to je jedintveni izgled svakog noža. Dok je mašinska prozvodnja nešto jednostavnija i ima svoje prednosti. Veoma bitne stvari kod svakog lovačkog noža bez obzira na način izrade jesu sečivo i korice noža. Sečivo mora da bude od kvalitetnog materijala, a korice pored kvalitetnog materijala moraju biti i estetski pogodne.

Muela noževi

Vreme izrade i skupi materijali korišćeni za izradu noža formiraju cenu. Kad pričamo o odnosu cene i kvaliteta treba onda izvojiti Muela brend iz male španske provincije Ciudad Real. Muela kompanija svoju uspešnu proizvodnju sprovodi još od 1952. godine. Popularnost Muela brenda na svetskom tržištu je velika, a cenjenost u lovačkim krugovima nemerljiva. Za izradu svojih sečiva uglavnom koriste dobro poznati švedski sandvik čelik, a za izradu korica egzotične vrste drveta, rogove divljači i mnogo druge materijale.

Nekada lovačka oprema i outdoor oprema može biti vrlo slična, a Muela se pobrinula da veliki broj proizvoda ima i višenamensku primenu, za one koji pored lova imaju još neki hobi koji obuhvata outdoor aktivnosti. U  širokoj ponudi možete naći outdoor noževe, sekire i mnoge druge korisne alate.

Za vas bi smo izdvojili Muela dzepni lovacki noz Mouse 7A. Skromnog sečiva dužine 7 centimetara, a ukupna dužina iznosi 14 centimetara. Vrlo je lagan jer ukupna masa noža iznosi 140g. Idealan je za džep kao što nam i sam naziv noža govori.

Za veliki izbor različitih modela modernih lovačkih noževa preporučujemo da posetite naš Military Shop Beograd i da po Vašem ukusu izaberite univerzalno oruđe već odmah.

https://militaryshop.rs/

MILITARY SHOP RS
+381 11 2695 144
+381 69 2222 325
militaria@militaria.rs

Naslov: Odg: MILITARYSHOP.RS
Poruka od: Ognjen Militaria 12 Decembar 2017, 09:44:38
TREKKING Rekreacija za ljubitelje prirode

https://militaryshop.rs/trekking-rekreacija-za-ljubitelje-prirode/


(https://s17.postimg.cc/610oa35e7/image.jpg) (https://postimages.org/)

Treking?
Trekking ustvari znači pešačenje planinarskim ili nekim drugim ravničarskim prirodnim stazama od jedne kote do druge što zavisi od vaše fizičke kondicije. Početnici uvek treba da biraju kraće i lakše ture, a iskusni mogu i na duže i zahtevnije. Ovo je koristan vid rekreacije jer boravite na čistom planinskom vazduhu, družite se sa dragim ljudima i otkrivate lepote prirode koja vas okružuje. Ovu aktivnost moguće je realizovati bilo gde na planini, brdu, ravnici, peščari i prilagodisti sopstvenim mogućnostima.

Koliko trekking dobija na popularnosti pokazuje i činjenica da mnoga planinarska društva organizuju takmičenja u trekingu na uređenim i obeleženim planinarskim stazama. Takođe trekking je moguće realizovati i na neoznačenim stazama kada se učesnici snalaze uz pomoć karte i kompasa ili GPS uređaja što je još zanimljivije jer podrazumeva i sposobnost orjentacije takmičara.


MILITARY SHOP Beograd
+381 69 2222 325
+381 11 2695 144
FB - https://www.facebook.com/militaryshop.rs/
email: militaria@militaria.rs

Naslov: Odg: MILITARYSHOP.RS
Poruka od: Filip Military Shop 17 Decembar 2017, 11:50:49
OUTDOOR OPREMA – Profesionalni kompas Konus Konustar 10

https://militaryshop.rs/outdoor-oprema-profesionalni-kompas-konus-konustar-10/


Istorijski razvoj


(https://militaryshop.rs/wp-content/uploads/2017/12/Kompas-800x480.jpg)

Ne postoje precizni podaci o tome kada je pronađen prvi magnetni kompas. Ali pretposavlja se da su ga izumeli Kinezi mnogo pre početka Nove ere. Kasnije početkom XII veka kompas su koristili i Arapski mornari posle čega se njegova upotreba širi i u Evropi. I veliki pomorci i istraživači Fernando Magelan i Kristofer Kolumbo u svojim ekspedicijama koriste kompas za orjentaciju na otvorenom moru.

Pogledajte u našoj online prodavnici odlični Konus Konustar 10 kompas
https://militaryshop.rs/shop/oprema/outdoor-oprema/sivi-metalni-kompas-konus-konustar-10/
Naslov: Odg: MILITARYSHOP.RS
Poruka od: Ognjen Militaria 26 Decembar 2017, 17:44:29
Victorinox soldier zeleni nož
https://militaryshop.rs/shop/taktika/nozevi/victorinox-nozevi/victorinox-soldier-zeleni-one-hand/


Odličan multifunkcionalni nož u zelenoj boji.
Ovaj model sadrži: otvarač za konzerve, mali šrafciger, šilo-razvrtač, testeru za drva, krstasti šrafciger, privezak za ključeve, veliki odvijač sa otvaračem za flaše, sekač žice, veliki lock blade nazubljeni nož koji omogućava rukovanje jednom rukom.
Odličan kao novogodišnji poklon.

(https://s14.postimg.cc/9qar8a9zl/8866725560350_celum_127641_1280_Wx1120_H.jpg) (https://postimg.cc/image/9djd23rpp/)
Naslov: Odg: MILITARYSHOP.RS
Poruka od: Filip Military Shop 20 Januar 2018, 15:09:07
Crne vojne kožne čizme - NOVO


https://militaryshop.rs/sir-crne-vojne-cizme-o2-fo-src/(https://s9.postimg.cc/s6n3pal8v/SIR_izme.jpg) (https://postimages.org/)

Ovaj model proizveden je od kombinacije goveđe kože i kordure što korisniku omogućava adekvatnu potporu.
Takođe i udobnost i lakoću pri pokretu. Poseduje anatomski oblikovan uložak koji je prenosiv i može se prati odvojeno od čizama. Ukoliko se odlučite za ovaj model ne morate brinuti o znojenju stopala, jer ove SIR crne vojne cizme omogućavaju cirkulisanje vazduha. Đon je dizajniran tako da korisnika štiti od proklizavanja i omogućava upotrebu čizmi po različitim vremenskim uslovima.
Pored toga čizma je napravljena od prirodnih materijala. Ove čizme idealan su izbor za planinare i ljubitelje aktivnosti na otvorenom, kao i pripadnike policije i vojske, ali i za sve one koji vole vojničke čizme kao deo svog svakodnevnog stajlinga.

Naslov: Odg: MILITARYSHOP.RS
Poruka od: Ognjen Militaria 29 Januar 2018, 14:25:38
Zanimljivosti o uniformama
https://www.militaryshop.rs/zanimljivosti-o-uniformama/

Nastanak
Nastanak uniforme se vezuje za 1693. godinu kada je kralj Švedske Karl XI objavio zakonik o zvaničnom odevanju i obuvanju nove vosjke. Zanimljivo je da su pre ovog zakonika vojnici nosili oklope ili narodne nošnje ili običnu odeću.

Ono što je još manje poznato je da su oficiri poslednji prihvatili uniforme. Pre svega jer se smatralo da odevanje u istu odeću priliči samo nižim slojevima. Od 1768. godine pa nadalje tek počinje postepeno prihvatanje određenih detalja od strane oficira koji su isti ili slični sa onima koje imaju vojnici.

Trend prelaženje mode iz vojske u svakodnevni život bio je tek povremen do Prvog svetskog rata. Tada se smatralo da bi to bilo nešto neprihvatljivo da se način oblačenja najnižih slojeva za koje su smatrali kriminalce, sirotinju i vojnike prihvata u višim slojevima. Međutim vremenom i ovde se nailazi na izuzetke. Kao primer se može uzeti kravata.


Kravata
Vojna kravata je nastala oko 1630. Kada su hrvatski plaćenici u službi kralja Luja XIII nosili marame živih boja vezane oko vrata. Vojničke kravate su bile uglavnom crvene. Kravata je služila kao maramica, i za čuvanje taktičke košulje od prljanja. Vojna bluza koliko god bila čista je padala u drugi plan. Ovaj detalj odeće iz Hrvatske zapao je za oči nosiocima mode u Parizu pa je tako došlo formiranja imena – Croat ili a la Croate. Tek od 17. do 19. veka kravata postaje ono što je i danas.

(https://s10.postimg.cc/np2zdlvbt/image.jpg) (https://postimages.org/)

Boje uniformi
Otprilike posle Napoleonovih ratova u modu ulaze sve tamnije i ujednačenije uniforme. Svaka vojska se odlučuje za jednu ili dve vrste boja koje smatra najpraktičnijim.
Naslov: Odg: MILITARYSHOP.RS
Poruka od: Filip Military Shop 14 Februar 2018, 09:32:43
Q&Q SATOVIhttps://www.militaryshop.rs/qq-satovi/

Ukoliko ste trenutno u potrazi za ručnim satom, svakako biste trebali obratiti pažnju na japanski Q&Q brend ručnih satova. Q&Q brend satovi se prodaju od 1976. godine, a danas je to jedan od najvećih svetskih proizvođača analognih satova, koji se prodaju u 150 zemalja sveta. Q&Q u svom asortimanu ima satove prilagođene  najrazličitijim zahtevima kupaca po pristupačnim cenama. Posebno je zanimljiva ženska kolekcija satova koja predstavlja mešavinu stilskog i klasičnog dizajna. Pored elegantnih, poslovnih modela satova Q&Q je široko poznat po kvalitetnim , vodootpornim sportskim satovima.

(https://s10.postimg.cc/norl8dy0p/GW87_J001_Y_600x600_2.jpg) (https://postimages.org/)
Naslov: Odg: MILITARYSHOP.RS
Poruka od: Ognjen Militaria 03 April 2018, 15:52:30
MA1 jakne - pilotske spitfajer bomber jakne

MA1 jakna je prevashodno bila namenjena pilotima i avijatičarima. Ona svojim dizajnom omogućava efikasno obavljanje posla. Uske manžetne na rukama i struku pružaju nesmetano kretanje u kokpitu aviona.

MA1 ili bomber jaknu, kako je još zovu, prodaju čak i proizvođači sportske opreme kakav je Adidas. To govori o potražnji i potrebi da se ovaj model jakne nađe u ekipi najpoznatijih firmi uopšte u svetu. Ona spada među deset najpoznatijih modela jakni u istoriji oblačenja.


(https://s31.postimg.cc/6mp21mtu3/image.jpg) (https://postimages.org/)


Pročitajte ostatak na našem sajtu i pogledajte proizvode... - http://bit.ly/2GOfN2y (http://bit.ly/2GOfN2y)

Naslov: Odg: MILITARYSHOP.RS
Poruka od: Filip Military Shop 17 Maj 2018, 15:00:49
OPINEL NOŽEVI

Opinel modeli:
no 8 - 1.290 din
no 9 - 1.390 din
no 10 - 1.590 din

Pogledajte detaljnije na sajtu - http://bit.ly/2rmQ3Ai

(https://s7.postimg.cc/6e5c89raj/Opinel.jpg) (https://postimages.org/)
Naslov: Odg: MILITARYSHOP.RS
Poruka od: Ognjen Militaria 04 Jun 2018, 12:20:25
Beretke francuske kape

Pogledajte na sajtu - http://bit.ly/2J7oAOT

https://www.youtube.com/watch?v=D7V0FfGrvKs
Naslov: Odg: MILITARYSHOP.RS
Poruka od: Filip Military Shop 12 Jun 2018, 12:44:49
Brandit Lord jakna za prelazni period

https://www.youtube.com/watch?v=veThh0Q39KA
Naslov: Odg: MILITARYSHOP.RS
Poruka od: Ognjen Militaria 15 Jun 2018, 10:53:51
YDS Kalahari čizme
Trenutna cena je 12.900 dinara
http://bit.ly/2yelbIV

Karakteristike:


    Gornji deo čizme od kombinacije prevrnute goveđe dišuće kože debljine 2,2-2,4 mm i tekstilnog materijala – kordure (Cordura®)
    Mekana postava od poliestera sa 3D mrežama koje omogućavaju protok vazduha
    Antistatički poliuretanski i gumeni djon dvostruke gustine
    Nitrilna guma omogućava dugotrajnost, a VIBRAM tehnologija izdržljivost đona
    Otporan na klizanje
    Apsorpcija šoka i optimalna udobnost
    Poseban dizajn omogućava superiornu pokretljivost i ravnotežu prilikom penjanja ili hodanja po neravnim terenima
    Ojačanje prstiju od termoplastike debljine 2,6mm
    Nerđajuće kuke za pertle
    Anatomski oblikovani, prenosivi, dišući ulošci sa funkcijom apsorpcije šoka
    Funkcija lakog obuvanja i izuvanja
    Standard: EN IS020347:2004 (+A1:2007)
    Kategorija zaštite: O2 HRO WR FO
    Dubina: 17 cm
    Težina: 1660g
(https://s15.postimg.cc/7g20d57az/YDS.jpg) (https://postimages.org/)
Naslov: Odg: MILITARYSHOP.RS
Poruka od: Filip Military Shop 29 Jun 2018, 13:42:50
BIBER SPREJ – Sredstvo za samoodbranu

Kako se sve veći broj ljudi, a posebno žena oseća nebezbedno. Tako svake godine raste interesovanje za upotrebu biber sprejeva i elektro-šokera. U nastavku pročitajte zašto su ove sprave najefikasniji vid samoodbrane:

    NOVI ZAKON – POTPUNO LEGALNO

Novi Zakon o oružju i municiji predviđa da svi stariji od 16 godina mogu da koriste gasne i biber sprejeve. Dok elektro-šokere mogu koristiti svi punoletni građani. Do sada je važio zakon po kojem bi vam pretila kazna zatvora do pet godina ukoliko sa sobom nosite neke od ovih naprava za samoodbranu. Po novom Zakonu je to potpuno legalizovano.

Najveću korist od novog Zakona imaju žene. Naročito imajući u vidu da su česta meta manijaka, silovatelja i lopova. A, jedna ovakva spravica u torbi ih čini sigurnijim i oslobađa ih straha.

    NAJBOLJA SAMOODBRANA

Domet ovih modela je oko 4 metra. Veoma precizno prskaju, imaju trenutno dejstvo. Takođe neškodljivi su za zdravlje organizma, pristupačne cene i jednostavne upotrebe. Ovo je ono što biber sprejeve smešta na sam vrh sredstava za samoodbranu.

    EFIKASNA UPOTREBA


Praktičnost, mogućnost brzog reagovanja, preciznost i svrsishodnost su ono što ova samoodbrambena sredstva čine najefikasnijim u situacijama kada vam je ugrožena bezbednost. Pored toga, dizajnirani su tako da staju u svaku torbicu i jednostavni su za korišćenje.

    PSI LUTALICE

Neki od modela su kreirani tako da u sebi sadrže supstance koje će vas štititi i od pasa lutalica, pa se od sada možete šetati sa vašim ljubimcem ili bez njega, bez bojazni da vam ulični psi mogu nauditi.Pogledajte sve modele na sajtu!

https://www.militaryshop.rs/kategorija-proizvoda/taktika/suzavac-biber-sprej/


(https://s22.postimg.cc/akeklmes1/image.jpg) (https://postimages.org/)
Naslov: Odg: MILITARYSHOP.RS
Poruka od: Ognjen Militaria 19 Jul 2018, 15:55:18
Polarizovane naočare za Sunce - Enzoriva Night glider Jack
Pogledajte ih na sajtu - https://www.militaryshop.rs/shop/odeca/naocare/polarizovane-naocare-za-sunce-enzoriva-night-glider-crne/


(https://s22.postimg.cc/7wxkm3yld/Night-glider-_Polarized-3.jpg) (https://postimages.org/)

Karakteristike:
    zaštita od UV zračenja
    polarizovana stakla – made in USA
    moderan izgled
    crna zatamnjena stakla
    crni okvir
    kvadratni oblik
    UVA, UVB zaštita od zračenja
    standard EN ISO 12312-1:2013/Amd 1:2015
    dimenzije:
        dužina drške: 135 mm
        visina: 50 mm
        širina: 145 mm

Naslov: Odg: MILITARYSHOP.RS
Poruka od: Filip Military Shop 27 Jul 2018, 08:44:35
Stolice Walkstool
Pogledajte sve modele - http://bit.ly/2Lw4vCr

(https://s33.postimg.cc/l35hzsolb/Walkstool.jpg) (https://postimages.org/)

Lovacke stolice proizvođača Walkstool. Veoma su pogodne za nošenje jer je možete smestiti u ranac, staviti na kaiš ili je možete nositi u torbici koju dobijete uz nju (torbica ide uz ,,Comfort“ modele). Izvucite njene aluminijumske teleskopske noge (možete i na nju da sednete bez da izvučete noge, tako da imate dve visine za sedenje), otvorite njeno sedište i uživajte.
Stabilna je i udobna za sedeti u raznim situacijama i pri raznim aktivnostima. Pre svega zahvaljujući ergonomski dizajniranom sedištu. Ove stolice su pogodne i za zabave kod kuće, uživanja u prirodi, tokom duge šetnje, pa sve do upotrebe u poslovne svrhe (npr. za mehaničare, električare, fotografe tokom utakmica itd.).
Naslov: Odg: MILITARYSHOP.RS
Poruka od: Ognjen Militaria 22 Oktobar 2018, 16:02:39
Ruske vojne čizme GARSING

Model na slici je RANGER crna kožna čizma

(https://i.postimg.cc/g2Md8HNG/Ranger-701-2.jpg) (https://postimages.org/)

Detaljnije ga pogledajte na linku - https://www.militaryshop.rs/shop/obuca/vojne-cizme/ruske-vojne-cizme-garsing/ranger-ruske-vojne-kozne-cizme-garsing/

Takođe možete pogledati i video prezentaciju ovog modela:

https://www.youtube.com/watch?v=QV35iVKCPW0&feature=youtu.be
 (https://www.youtube.com/watch?v=QV35iVKCPW0&feature=youtu.be)
Naslov: Odg: MILITARYSHOP.RS
Poruka od: Filip Military Shop 04 Januar 2019, 08:34:45
Boker Magnum noževi - Preklopni noževi

Viševekovna tradicija izrade noževa

Braća Buker, Herman, Hajnrih i Robert, su još davne 1829. godine počeli sa proizvodnjom sablji zbog stalnih političkih i ratnih previranja. Oni su uspevali nedeljno da proizvedu 2000 sablji zajedno sa još 64 kovača i 47 pomoćnika. Dakle, još početkom XIX veka imali su ogromnu manufakturu. Njihova linija proizvoda koje nude je stalno rasla, a pravili su ubrzo posle sablji i razna oruđa i noževe. Ovo je dovelo do dobre prilike za internacionalnu prodaju, te je Herman Buker emigrirao u Ameriku, a mlađi brat je ustanovio njihove delove kompanije u Kanadi i Meksiku. Hajnrih je otišao u Solingen, grad koji i danas važi za kolevku kvalitetnih noževa, i tamo sa Hermanom Hauzerom osnovao kompaniju 1869. godine koja se bavila proizvodnjom noževa.

I danas, ova kompanija posluje širom sveta, i njihova proizvodnja se odvija na više kontinenata. Svojim kvalitetom i viševekovnom tradicijom Boker noževi i danas traju.


POGLEDAJTE DETALJNIJE NA SAJTU - https://www.militaryshop.rs/preklopni-nozevi-po-svacijoj-meri-boker-magnum-nozevi/

(https://i.postimg.cc/SsFP71L1/boker-no-evi.jpg) (https://postimages.org/)
Naslov: Odg: MILITARYSHOP.RS
Poruka od: Ognjen Militaria 14 Januar 2019, 12:32:48
NOVO U PONUDI
Hultafors noževi i sekire

Pogledajte detaljnije na ovom linku:
http://bit.ly/2RlNpdT


(https://i.postimg.cc/SR98Vr65/Ekelund.jpg) (https://postimages.org/)
Naslov: Odg: MILITARYSHOP.RS
Poruka od: Filip Military Shop 29 Januar 2019, 19:32:37
RUSKE UNIFORME

Model Gorka 3
  - https://www.militaryshop.rs/shop/oprema/vojna-oprema/ruska-uniforma-gorka-3-garsing/

Model Gorka 4  - https://www.militaryshop.rs/shop/oprema/vojna-oprema/garsing-ruska-vojna-uniforma-gorka-4/


USKORO NA STANJU, STIŽU SREDINOM FEBRUARA(https://i.postimg.cc/Y0zLMv1V/Gorka3.jpg) (https://postimg.cc/H8jktsv4)
Naslov: Odg: MILITARYSHOP.RS
Poruka od: Ognjen Militaria 05 Februar 2019, 16:21:19
Crne poluduboke čizme GARSING MATRIX
Link: https://www.militaryshop.rs/shop/obuca/borbene-patike-poluduboke-cizme/matrix-crna-poluduboka-cizma-garsing-rusija/

- spoljašnjost: prirodna vodoodbojna koža i dodatni zaštitni MATRIK sloj
- postava: izrađena od POLARTEC-a
- đon: TEC – Matriks, u središnjem delu poseduje metalno ojačanje
- kapa i peta čizme ojačane termoplastičnim materijalom
- visina čizama: 170 mm(https://i.postimg.cc/h4wQ8KB8/226-1.jpg) (https://postimages.org/)
Naslov: Odg: MILITARYSHOP.RS
Poruka od: Filip Military Shop 04 April 2019, 17:37:23
Elektrošokeri za samoodbranu

https://www.militaryshop.rs/kategorija-proizvoda/taktika/elektrosokeri/

Proizvođači:
- Euro security
- Guard dog
- Sabre red
- Police


(https://i.postimg.cc/L5f5xKHs/Diablo3.jpg) (https://postimages.org/)
Naslov: Odg: MILITARYSHOP.RS
Poruka od: Ognjen Militaria 10 April 2019, 16:38:39
Džemperi – Assassin modeli inspirisani najpopularnijom igricom

https://www.militaryshop.rs/dzemperi-assassin-modeli-inspirisani-najpopularnijom-igricom/

(https://i.postimg.cc/5jcLq7wb/D-emper.jpg) (https://postimages.org/)

Army Assassin džemperi izrađeni su od kvalitetnog prediva. Njihov Assassin’s Creed izgled upotpunjuje komotna kapuljača, gusto tkanje, i takozvana rog dugmad. Naravno, pored klasičnih rog dugmića na džemperu, ovaj army model sadrži i rajsferšlus. Tako da praktična strana odeće nije zanemarena. Iako je određen istorijski izgled džemera bio inspiracija, funkcionalnost odeće nije zaboravljena. Igrica je smeštena u pseudo-istorijsko vreme, pa je i sva odeća  određena pravim periodom iz prošlosti, kao i pomenuti Assassin džemper.

Naslov: Odg: MILITARYSHOP.RS
Poruka od: Filip Military Shop 22 April 2019, 12:24:03
Zippo upaljači
https://www.militaryshop.rs/zippo-upaljaci-najbolji-uvek-postanu-klasici/

Prvi Zippo upaljač

Kompanija je osnovana 1932., a prvi Zippo upaljač sa vetrootpornim karakteristikama napravljen je već 1933. godine. Inspiraciju je Blaisdell pronašao dok je gledao prijatelja kako teško rukuje austrijskim upaljačem. Dotadašnji upaljači su morali da se otvore uz pomoć dve ruke, a metal je bio veoma tanak te bi se vrlo lako udubio. Austrijski upaljač je ipak imao jednu dobru stranu, a to je takozvani dimnjak koji je zadržavao plamen i na jakom vetru. Blaisdell je rekonstruisao dizajn, upotrebio kvalitetne i čvrste sirovine, a zadržao oblik cevi koja drži kremen. Orginalni Zippo upaljači imaju mesinganu cev sa kremenom, što je jedan od ključnih faktora njihovog kvaliteta.

https://www.militaryshop.rs/zippo-upaljaci-najbolji-uvek-postanu-klasici/
(https://i.postimg.cc/hvgZYDfm/Zippo1.jpg) (https://postimages.org/)
Naslov: Odg: MILITARYSHOP.RS
Poruka od: Ognjen Militaria 06 Maj 2019, 16:43:18
100 % pamuk - SURPLUS BERMUDE

https://www.militaryshop.rs/kategorija-proizvoda/odeca/bermude/surplus-bermude/

Crna i urban maskirna šara

- Materijal: 100 % pamuk
- Autentičan izgled
- Izrada visokog kvaliteta
- Trake za zatezanje na krajevima
- Četiri džepa sa prednje strane
- Dva džepa sa zadnje strane(https://i.postimg.cc/m2vW5BZj/Bermude.jpg) (https://postimages.org/)
Naslov: Odg: MILITARYSHOP.RS
Poruka od: Filip Military Shop 23 Maj 2019, 10:33:52
Uniforme i kompleti

https://www.militaryshop.rs/kategorija-proizvoda/oprema/vojna-oprema/vojne-uniforme/


(https://i.postimg.cc/BQzgmLh8/Gorka-3.jpg) (https://postimages.org/)


Maskirna uniforma Gorka 3 Armoline A TACS je komplet koji se sastoji iz pantalone i jakne.
Izrađen je od šatorskog krila.
Maslinasto zelena boja je dominantna na ovom modelu, ali poseduje i delove u maskirnoj A Tacs šari.

Sastav materijala je 100% pamuk, težine 260 gr/m2. Ovaj materijal je vodoodbojan do određenog nivoa i vetronepropusan.
Postava je izrađena od Rip Stopa, težine 240 gr/m2, sastava: pamuk 20%, poliester 80%.

Naslov: Odg: MILITARYSHOP.RS
Poruka od: Ognjen Militaria 25 Jun 2019, 09:43:35
KOMPLET DELTA U KOJOT BOJI
https://www.militaryshop.rs/shop/oprema/vojna-oprema/vojne-uniforme/takticki-komplet-delta-kojot-armoline/(https://i.postimg.cc/Xv6jqdc6/Komplet-Delta-kojot.jpg) (https://postimg.cc/DS5kYWMx)

Naslov: Odg: MILITARYSHOP.RS
Poruka od: Filip Military Shop 11 Jul 2019, 09:15:12
Bitka na Košarama
Ceo tekst - https://www.militaryshop.rs/bitka-na-kosarama/

Bitka na Košarama počela je 9. aprila 1999. godine i trajala je 67 dana.
Karaula Košare nalazila se između Peći i Đakovice, na Juničkoj planini (deo planinskog venca Prokletija), na samo 200 m od državne granice sa Republikom Albanijom.

Odbrana ovog dela granice SR Jugoslavije bila je otežana i teškim geografskim i klimatskim uslovima. Na surovom planinskom vencu od preko 2000 metara nadmorske visine sneg se duže zadržavao. Pripadnici terorističke grupe OVK su zato izabrali najneprohodniji put za napad, kako bi dobili na faktoru iznenađenja.

U bici na Košarama poginulo je 108 vojnika SR Jugoslavije. Prosečna starost palih boraca bila je 25 godina. Najveće breme borbe poneli su mladići koji su u tom trenutku bili na redovnom odsluženju vojnog roka. Od 2017. godine jedna ulica u Beogradu nosi naziv po ovim hrabrim ljudima koji su dali svoj život za otadžbinu: Bulevar Heroja sa Košara.
Naslov: Odg: MILITARYSHOP.RS
Poruka od: Ognjen Militaria 14 Jul 2019, 17:17:13
Bitka na Paštriku
ceo tekst - https://www.militaryshop.rs/bitka-na-pastriku-nema-nazad-iza-je-srbija/


Kada su OVK snage uvidele da njihov napad na karaulu Košare nije dao rezultate, menjaju pravac i orijentišu se na planinu Paštrik (1989 mnv), koja se nalazi nadomak Prizrena.

Prva na udaru je bila karaula Gorožup, koja se nalazila na obroncima Paštrika, na 600 metara nadmorske visine. Kako je karaula bila na nižoj visini, a sela u kojima su se koncentrisali OVK teroristi na visu, to je taktički bila loša lokacija.

I ovde, kao i na pravcu napada na karaulu Košare, neprijatelj bira izuzetno težak teren za napad, što im daje inicijalnu nadmoć. Ipak, osim pomenutog početnog faktora iznenađenja, Vojska Jugoslavije i ovde ostaje nepobeđena.

U bici na Paštriku poginulo je 26 pripadnika Vojske Jugoslavije i 453 pripadnika OVK.
Naslov: Odg: MILITARYSHOP.RS
Poruka od: Filip Military Shop 24 Avgust 2019, 11:50:18
Srpske vojne uniforme
Modernizacija kroz vreme dinastija Karađorđević i Obrenović

https://www.militaryshop.rs/srpske-vojne-uniforme/


(https://i.postimg.cc/Jh5xdp0B/Sajkaca.jpg) (https://postimages.org/)

Od sredine 19.  veka pa do 1940te. stalno su bile sitne izmene, donešene ukazima i zakonima. Kako koja vlast dođe, da li član Karađorđeviča ili Obrenovića uvek su se trudili da donesu neku promenu u vojnoj uniformi. Uvek je cilj bila modernizacija. Najviše su uticaja na odevanje i oznake činova imale ruska i franacuska vojska.


Naslov: Odg: MILITARYSHOP.RS
Poruka od: Ognjen Militaria 03 Septembar 2019, 17:44:06
Torbica za nošenje flašica - termosa


Link - https://www.militaryshop.rs/shop/rancevi-i-torbe/resursi-i-dodaci/zeleni-resursni-dodatak-za-nosenje-flasa-termosa-brandit-bottle-holder-i/


(https://i.postimg.cc/FKdzsqp9/Untitlvhed.png) (https://postimages.org/)

- dimenzije: 21 cm x 9 cm x 9 cm
- idealno za boce 0.5 do 1 litra
- težina: 85 grama
Naslov: Odg: MILITARYSHOP.RS
Poruka od: Filip Military Shop 02 Oktobar 2019, 10:55:48
Duks za zimu Armoline Ultimatum

https://www.militaryshop.rs/?s=ultimatum&post_type=product

Karakteristike:


Kapuljača
Visoka kragna
Manžetne na rukavima ravne
Na levom rukavu 2 džepa, a na desno 1 džep sa zatvaračem
Na ramenima velcro čičak za kačenje oznaka
Ispod njih se nalaze džepovi sa patentnim zatvaračima
Pogodan za hladnu sezonu, zadržava toplotu
Sastav glavne tkanine: Flis-100% poliester, gramaža 330gr\m2(https://i.postimg.cc/mDQQHmkW/DUks.jpg) (https://postimg.cc/CBxByHbc)
Naslov: Odg: MILITARYSHOP.RS
Poruka od: Ognjen Militaria 15 Oktobar 2019, 17:02:39
1300 kaplara – đaci koji su zadužili Srbiju

https://www.militaryshop.rs/1300-kaplara-djaci-koji-su-zaduzili-srbiju/

Borba za slobodu u Prvom svetskom ratu tražila je teške odluke i velika žrtvovanja. Nesumnjivo najteža odluka koju je srpski vojni vrh morao da donese bila je ta da svoje đake iz studente iz školskih klupa pošalje pravo u prve borbene redove. Jedino je hrabrost ove dece, kojima je dodeljen čin kaplara pred odlazak u bitku, mogla da osokoli iscrpljene i demoralisane vojnike srpskih armija u jeku Kolubarske bitke. Stigavši u žarišta bitke, jednoj četi dodeljivana su dvojica kaplara. Iako brojčano, u vojnom pogledu, nisu mogli mnogo doprineti, imali su snažan uticaj na ostale vojnike, koji su postajali svesni da su poslati mladi vojnici poslednja nada u borbi za slobodu. Osvežena hrabrošću mladih ratnika, srpska vojska izvojevala je blistavu, ali i krvavu pobedu nad Austrougarskom.

(https://i.postimg.cc/Y2nDZ07h/1300kaplara.jpg) (https://postimages.org/)

Sastav ove mlade jedinice činili su mladi intelektualci, koji su početkom rata prekinuli školovanje kako bi učestvovali u odbrani domovine. Svi đaci upućeni su u Skoplje na vojnu obuku. Nakon samo dva meseca obuke, poslati su na front. Na putu ka frontu dobili su čin podnarednika. Da je odlazak ovih mladića pretočen na filmsko platno, bila bi to jedna od najdirljivijh scena. Obasipani cvećem i suzama, kroz narod su marširali čvrsto. Do ukrcavanja u voz, koji će ih odvesti u borbu, pratila ih je pesma. Navodi se da su ih ljudi ispraćali stihovima „Ruzmarine, moje rosno cveće, tebe varoš više videt neće”, a da su oni uzvraćali sledećim: „Što bi dike ode u vojnike, što bi škarta, osta da se karta”.


Naslov: Odg: MILITARYSHOP.RS
Poruka od: marina1983 15 Oktobar 2019, 20:20:10
Bravo, sto uz svoje proizvode posvetis paznju i ovakvim stvarima  gde se danas sve svodi na sirovo nudkanje.
Bravo jos jednom, za svaku pohvalu  :clap2:
Naslov: Odg: MILITARYSHOP.RS
Poruka od: Filip Military Shop 23 Novembar 2019, 14:06:34
MOON VREĆA ZA SPAVANJE - TEGET BOJA

https://www.militaryshop.rs/shop/oprema/vrece-za-spavanje/moon-vreca-za-spavanje/

(https://i.postimg.cc/7hf6HsHZ/Moon-vre-a.jpg) (https://postimages.org/)

Sastav:
    – Spoljašnjost: 190T, 100% poliester
    – Punjenje: 1 x 200 g/m2
    – Postava: 190T , 100% poliester

    Dimenzije: 220 x 80 cm
    Dimenzije u sklopljenom stanju: 40 x 22 cm

    Single Hole Hollow Fibre: vlakna koja pružaju optimalnu toplinu i izolaciju
    Dužina tela: 195 cm
    Težina: 1300 gr

    Temperatura:
    – Optimalna: 16 °C
    – Limit: 7 °C
    – Ekstremna: 2 °C
    – Maksimalna: -17 °C


https://www.militaryshop.rs/shop/oprema/vrece-za-spavanje/moon-vreca-za-spavanje/

Naslov: Odg: MILITARYSHOP.RS
Poruka od: Ognjen Militaria 11 Januar 2020, 12:07:01
SOFTSHELL PANTALONE ARMOLINE DIVISION MODEL

https://www.militaryshop.rs/shop/odeca/pantalone/armoline-pantalone/softshell-pantalone-armoline-division-crne/


(https://i.postimg.cc/3x6zsmJZ/pant.jpg) (https://postimages.org/)


Pantalone imaju čak 10 džepova. Materijal softshell po EU Standardu. Na krajevima nogavica poseduju trake za zatezanje. Za više informacija i slika pogledajte link - https://www.militaryshop.rs/shop/odeca/pantalone/armoline-pantalone/softshell-pantalone-armoline-division-crne/
Naslov: Odg: MILITARYSHOP.RS
Poruka od: Filip Military Shop 01 April 2020, 20:50:36
Novi vid zabave u Srbiji, a i prilike za trening i vežbu!

LASER WAR


(https://i.postimg.cc/jq83s6km/Laserwar-forum.jpg) (https://postimages.org/)

Verovatno ste do sada čuli samo za LaserTag, popularnu igru za mlađe uzraste u zatvorenom prostoru. Obično se radi o rođendaonicama i često je namenjeno samo za mlađi uzrast. Takođe, sigurno ste čuli, a verovatno i isprobali popularne ekstremne sprotove kao što su Airsoft i Paintball. Ako jeste onda znate o čemu se radi i znate da zabave ne manjka. Ali vreme je za nešto novo, zato vam u ovom članku predstavljamo LaserWar!

Pročitajte do kraja i LaserWar će sigurno postati vaša doza rekreacije i zabave.


CEO TEKST PROČITAJTE OVDE - https://www.militaryshop.rs/laserwar-novo-u-srbiji/
Naslov: Odg: MILITARYSHOP.RS
Poruka od: Ognjen Militaria 11 April 2020, 13:14:26
Kako se igra Laser War ?

Šta je anti-cheat sistem?

LaserWar Teren

Ceo tekst - https://www.militaryshop.rs/kako-se-igra-laserwar/
(https://i.postimg.cc/kXMDqXLG/LW.png) (https://postimages.org/)
Naslov: Odg: MILITARYSHOP.RS
Poruka od: Filip Military Shop 29 April 2020, 19:39:40
Dezinfekcija pamučnih maski za lice

Ceo tekst - https://www.militaryshop.rs/dezinfikacija-visekratnih-pamucnih-maski-za-zastitu/


(https://i.postimg.cc/65JkZdnd/Screenshot-2020-04-29-Dezinfikacija-vi-ekratnih-pamu-nih-maski-za-za-titu-Military-Shop.png) (https://postimages.org/)Cena ovih modela je 99 din po komadu, detaljnije na našem sajtu, ovde - https://www.militaryshop.rs/shop/oprema/zastitna-oprema/maske-za-lice/pamucna-zastitna-maska-za-lice/
Naslov: Odg: MILITARYSHOP.RS
Poruka od: Ognjen Militaria 21 Maj 2020, 15:38:35
Naočare za Sunce Joy

Link - https://www.militaryshop.rs/shop/odeca/naocare/suncane-naocare-uv-zastita-joy-ndl2463/

(https://i.postimg.cc/505QkgMC/Nao-are.png) (https://postimages.org/)


Karakteristike:

Materijal stakala: akrilna plastika otporna na ogrebotine
Dolazi sa transportnom vrećicom
Klasičan oblik rama
Maksimalna zaštita od UVA i UVB zraka
Proizvođač: Joy


Naslov: Odg: MILITARYSHOP.RS
Poruka od: Filip Military Shop 19 Avgust 2020, 16:52:05
Uskoro novi brend noževa u našoj ponudi

ANV KNIVES


Pratite naš sajt - https://www.militaryshop.rs/najnoviji-artikli/


(https://i.postimg.cc/sxFNLRhH/m200ht-dlc-black-kydex-3.png) (https://postimages.org/)
Naslov: Odg: MILITARYSHOP.RS
Poruka od: Ognjen Militaria 02 Septembar 2020, 17:55:10
NOVI MUELA MODEL U PONUDI

Typhoon Des.N 

https://www.militaryshop.rs/shop/taktika/nozevi/muela/muela-lovacki-noz-sa-futrolom-typhoon-des-n/


(https://i.postimg.cc/pr31sQDn/muela-noz-1.jpg) (https://postimages.org/)
Naslov: Odg: MILITARYSHOP.RS
Poruka od: Filip Military Shop 09 Septembar 2020, 18:21:45
Oznake na uniformi

(https://i.postimg.cc/DzndjJF7/Uniforma.jpg) (https://postimages.org/)

Veoma bitan deo vojne odeće o kome treba voditi računa, bez obzira o kojoj se vrsti uniforme radi, jesu oznake na uniformi. One su propisane da stoje na samoj uniformi. Upravo zbog nepobitne važnosti oznaka kao  neizostavnog dela uniforme, imaćete priliku da u narednom tekstu pročitate zanimljive informacije o oznakama.

Oznake na uniformi mogu biti izrađene i prikazane kao:

1) metalne oznake;

2) vezene/tkane oznake;

3) štampane fluoroscentne oznake.

Posebno naglašavamo da se oznake za pripadnike vatrogasno-spasilačkih jedinica mogu izrađivati i od silikona (silikonske oznake).

Ono što je posebno bitno istaći jeste da boja oznaka na uniformi  mora biti prilagođena boji uniforme.

Po pravilu, natpisi na oznakama pišu se ćiriličnim pismom, a izuzetno, zbog potreba organizacionih jedinica i latiničnim pismom.


CEO TEKST - https://www.militaryshop.rs/oznake-na-uniformi/

Naslov: Odg: MILITARYSHOP.RS
Poruka od: Ognjen Militaria 20 Februar 2021, 14:53:11
Serijal knjiga ,,Preživeti u prirodi"

Prva tri dela možete poručiti kod nas na sajtu, dok četvrti novi deo, očekujemo uskoro u ponudi!
https://www.militaryshop.rs/kategorija-proizvoda/taktika/vojne-knjige/

U ponudi možete pogledati i druge knjige, poput: Enciklopedije ribolova na rekama i jezerima Srbije i Crne gore.

(https://i.postimg.cc/kgZJRG1N/IMG-1402.jpg) (https://postimages.org/)
Naslov: Odg: MILITARYSHOP.RS
Poruka od: pikeman 21 Februar 2021, 09:19:31
Stigla mi je enciklopedija ribolova (https://www.militaryshop.rs/shop/taktika/vojne-knjige/enciklopedija-ribolova-na-rekama-i-jezerima/) :cheesy:, hvala. smiley033

(https://i.postimg.cc/mRfbS4m2/Enciklopedija-riboova-Aleksandar-Ardeljan.jpg)
Naslov: Odg: MILITARYSHOP.RS
Poruka od: Filip Military Shop 26 Februar 2021, 14:31:58
Nema na čemu  :ok:

Ima li šta pametno?  :smiley:

Sad smo ubacili i ovu: Svet lova i divljači u lovištima Srbije

https://www.militaryshop.rs/shop/taktika/vojne-knjige/svet-lova-i-divljaci-u-lovistima-srbije/


(https://i.postimg.cc/XvZZYZzt/lova.png) (https://postimages.org/)
Naslov: Odg: MILITARYSHOP.RS
Poruka od: pikeman 26 Februar 2021, 18:53:56
Ima, ima. :cheesy:

https://youtu.be/Xov5_gWtIIE
Naslov: Odg: MILITARYSHOP.RS
Poruka od: Filip Military Shop 06 Mart 2021, 10:13:31
 :cheesy: :cheesy:

Nastavljamo sa knjigama

Srpska istorija – autor: Čedomir Antić

Link - https://www.militaryshop.rs/shop/taktika/vojne-knjige/srpska-istorija-cedomir-antic/


(https://i.postimg.cc/RCTng4wG/Srpska-istorija-1.png) (https://postimages.org/)
Naslov: Odg: MILITARYSHOP.RS
Poruka od: Ognjen Militaria 20 Mart 2021, 17:36:46
Ponovo dostupna futrola

https://www.militaryshop.rs/shop/taktika/opasaci-i-futrole/futrola-za-cz-99/

- Kvalitetni i jaki materijali
- Za standardnu veličinu opasača od 5 cm
- Tri načina pozicioniranja futrole
- Model futrole za CZ 99
- Drikeri
- Sistem brzog potezanja oružja(https://i.postimg.cc/1RjgnW28/Fut.png) (https://postimages.org/)
Naslov: Odg: MILITARYSHOP.RS
Poruka od: Filip Military Shop 27 Mart 2021, 22:28:37
U ponudi Amblemi i Zastavice

https://www.militaryshop.rs/kategorija-proizvoda/oprema/amblemi-i-zastavice/


(https://i.postimg.cc/43WpVVDc/Screenshot-2021-03-27-Brandit-Pentagon-YDS-Vojna-oprema-izme-D-emperi-Military-Shop.png) (https://postimages.org/)
Naslov: Odg: MILITARYSHOP.RS
Poruka od: Ognjen Militaria 30 April 2021, 14:40:50
ZIPPO UPALJAČI

Kompletna ponuda - https://www.militaryshop.rs/kategorija-proizvoda/oprema/zippo-upaljaci/

Na slici model Wolf and Moon, cena 3.900 din
https://www.militaryshop.rs/shop/oprema/zippo-upaljaci/zippo-upaljac-wolf-and-moon/


(https://i.postimg.cc/9fDynRwP/zippo.jpg) (https://postimages.org/)
Naslov: Odg: MILITARYSHOP.RS
Poruka od: Filip Military Shop 21 Maj 2021, 19:41:02
Aerodrom Udbina i NATO Bombardovanje

Ceo tekst - https://www.militaryshop.rs/aerodrom-udbina-i-nato-bombardovanje/

NATO avijacija je iz baza u Italiji 21. nobembra 1994. godine bombardovala aerodrom Udbina u Lici. Pre napada na ovaj aerodrom bilo je čak 5 učešća NATO-a u borbenim misijama, ali one nisu bile toliko intezivne kao što je bila misija onesposobljavanja Udbina aerodroma. Bilo je to prvo veliko učešće NATO pakta na prostoru bivše Jugoslavije, kao i najveća vazdušna NATO operacija od samog njegovoh osnivanja 1949. godine.

Novembra 18. avijacija srpskih snaga je sa aerodrome Udbina letela jako nisko, tako da ih NATO radari ne bi mogli primetiti i samim tim bombardovali oblast Bihaća. Za bombardovanje aerodroma dao je odobrenje Generalni sekretar Ujedinjenih Nacija Burtos Gali.(https://i.postimg.cc/Ss7wnVSj/Asd.png) (https://postimages.org/)
Naslov: Odg: MILITARYSHOP.RS
Poruka od: Ognjen Militaria 05 Jun 2021, 15:04:55
Zippo upaljači - nova kolekcija Founder's Day 2021

Svi modeli iz nove limitirane kolekcije - https://www.militaryshop.rs/?s=founder&post_type=product(https://i.postimg.cc/fTRVwpNd/49631.jpg) (https://postimages.org/)
Naslov: Odg: MILITARYSHOP.RS
Poruka od: Filip Military Shop 01 Avgust 2021, 17:38:39
Viseća ležaljka Hammock

Link - https://www.militaryshop.rs/shop/oprema/vrece-za-spavanje/hi-tec-vrece-za-spavanje/lezaljka-hammock-hi-tec-kamak/


(https://i.postimg.cc/zv6HMQxf/hamm.png) (https://postimages.org/)
Naslov: Odg: MILITARYSHOP.RS
Poruka od: Ognjen Militaria 07 Avgust 2021, 13:17:44
MAJICA Nebeska eskadrila u beloj boji

Majica predstavlja majicu sa motivima koji odaju počast 204. lovačkom avijacijskom puku.

Na donjem delu majice je i grb 127. lovačke eskadrile – takozvanih Vitezova koji su se tokom NATO agresije suprotstavljali daleko nadmoćnijem protivniku.

Vitezovi su za vreme NATO agresije na SRJ izgubili 6 aviona u vazdušnim borbama, dok je jedan oštećen. Na zemlji su uništena još četiri lovca MiG 29 kao i dvosed MiG 29UB. Eskadrila je posle rata nastavila da leti sa preostalih pet aviona MiG 29. Kasnije su u upotrebu vraćeni i lovci  MiG 21. U vazdušnim borbama su poginula tri pilota.

https://www.militaryshop.rs/shop/odeca/majice/majice-vidovdan/nebeska-eskadrila-1999-bela-majica/


(https://i.postimg.cc/XNTZs5w3/Majica-bela.jpg) (https://postimages.org/)
Naslov: Odg: MILITARYSHOP.RS
Poruka od: Filip Military Shop 17 Oktobar 2021, 16:47:55
RESURSI I DODACI

Torbice koje se kače na opasače ili rančeve i koje dolaze u različitim veličinama i bojama. Većina dodataka se razlikuje po nameni, pa samim tim imaju odgovarajući oblik. Resursi za vodu su dublji, izdržljivi i dolaze u olive zelenoj i crnoj boji. Manje torbice su odlične za nošenje sitnica poput novčanika i mobilnog telefona. Većina resursa koji se kače na opasač dolazi sa molle sistemom.

Kompletna ponuda:

https://www.militaryshop.rs/kategorija-proizvoda/rancevi-i-torbe/resursi-i-dodaci/


(https://i.postimg.cc/8cztKBNM/Screenshot-2021-10-17-at-16-46-09-Resursi-i-dodaci-Molle-sistem-ka-enja-Takti-ke-torbice.png) (https://postimages.org/)