MILITARYSHOP.RS

Započeo LukaMilitary, 16 Avgust 2016, 09:26:57

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Filip Military Shop

THERMOPAD PROIZVODI - Grejači tela

Kompletna ponuda - https://www.militaryshop.rs/?s=thermopad&post_type=product

Zvanični grejači ski reprezentacije NemačkeMILITARY SHOP RS
Bulevar Despota Stefana 1a, Beograd
www.militaryshop.rs

Ognjen Militaria


Filip Military Shop

MILITARY SHOP RS
Bulevar Despota Stefana 1a, Beograd
www.militaryshop.rs

Ognjen Militaria


https://www.militaryshop.rs/?s=BTTB&post_type=product

Ako želite da uradite kvalitetne pripreme za fizičke izazove pri regrutaciji onda je ovaj program idealan za vas. Pored očiglednih benefita programa dodatno možete uštedeti vreme i novac tako što će vam ovaj digitalni program omogućiti da sami dovedete svoje telo u potpuno stanje spremnosti za sve izazove. Nema potrebe da putujete na treninge kod odredjenih trenera i trošite stotine evra za rezultat koje možete postići sami.

Filip Military Shop

Surplus pantalone Airborne vintage su jedinstvene vojno operativne pantalone izrađene od 100% pamuka, dostupne u više dezena i boja:urban, kojot, crne, olive..
Veličine koje su dostupne u našoj ponudi su od S do 3XL. Tabele sa veličinama možete pogledati u opisu pantalona ili nam se možete obratiti telefonom ili putem našeg emaila: info@militaria.rs ukoliko niste sigurni koja Vam veličina odgovara.

Surplus pamučne pantalone poseduju veliki broj džepova, tj. kargo džepova. Ovi modeli imaju ukupno osam džepova. Četiri džepa se nalaze sa prednje strane. Dva džepa se nalaza na nogavicama sa strane, a dva džepa sa zadnje strane.

Ovakvi modeli pantalona su sve popularniji kod nas, prvenstveno jer su veoma moderne i ležerne, a pogodne su i za nošenje pri obavljanju velikog broja outdoor aktivnosti.


https://www.militaryshop.rs/kategorija-proizvoda/odeca/pantalone/surplus-pantalone/
MILITARY SHOP RS
Bulevar Despota Stefana 1a, Beograd
www.militaryshop.rs


Filip Military Shop

MILITARY SHOP RS
Bulevar Despota Stefana 1a, Beograd
www.militaryshop.rs

Ognjen Militaria

Kakve Trim Staze Poseduje Srbija i Gde Se Nalaze


https://www.militaryshop.rs/kakve-trim-staze-poseduje-srbija-i-gde-se-nalaze/

Kao što već i znamo kretanje je sastavni deo našeg života, bilo da je kretanje u svakodnevnim obavezama, lično zadovoljstvo ili bavljenjem nekim sportom. Koji način kretanja ćemo izabrati zavisi od našeg ličnog interesa i naše motivacije.

Mens sana in corpore sano (U zdravom telu zdrav duh)      
Kretanjem kroz sport možemo sebi zacrtati neki sportski cilj, ostvariti telesni učinak tako sto ćemo biti estetski zadovoljni sami sobom, ali ono što je najbitnije poboljšavamo svoje zdravlje. Intezivnijim vežbanjem upoznajemo svoje telo kao i vlastite granice a rezultati su uvek vidljiv i što je dodatna motivacija za svakog vežbača.

Trening u prirodi po svojim karakteristikama je nezamenljiv u odnosu na vežbanje u zatvorenim prostorijama. Jačanje srca, mišića, tela kao i jačanje duha su razlozi zašto koristimo trim staze, a najveća prednost je u tome što ništa ne košta i nemamo ograničeno vreme kada i koliko ćemo vremena provesti na stazi.

Trim staze su idealan izbor za nas, uglavnom su smeštene u zelenim oazama.  Dužina Trim staza se kreće od 400 pa čak i do 10.000 m, mogu biti kružnog ili krivudavog oblika, ali najbitnije je da start i cilj budu na istom mestu. Na početku svake Trim staze stoji tabla na kojoj možete pogledati šta konkretno nudi ta staza. Na stazi postoje proširenja, odnosno trim stanice u kojima se nalaze sprave od priododnih materijala pre svega drveta za vezbanje (greda, karike, vratilo, razboj, taraba, sklekovi, fiksniteg, kosa prepreka, kosa klupa, tarzanka, skok u vis, stub za istezanje, panj, paralelni panjevi, cik-cak balvani).

Za svaku spravu postavljane su table na kojima su naslikana uputstva za vežbanja kao i predlog kako i koliko treba vežbati. To se odnosi najviše za rekretivce koji imaju minimalnu potrebu za vežbanjem. Podloga za trčanje, brzi hod ili šetanje je mekana, elastična i ima visok stepen amortizacije, posuta je mešavinom piljevine i tinje što umanjuje mogućnost povređivanja i može se izaći na stazu odmah nakon lošeg vremena.

Neke od najposećenijih Trim staza
Prvu stazu koju bi izdvojili je Trim staza u šumi Košutnjak, koji je ujedno zovemo i pluća Beograda. Staza je izuzetno uređena, dužine je 1200m, na svakih sto metara se nalaze sprave za vežbanje, a negde oko 800 metra se nalazi i mini teretana na otvorenom. Unutar staze se nalaze i teniski, rukometni i odbojkaški tereni i ogromna livada sa klupama i stolovima. Cela staza je uglavnom u hladu hrastova i posuta je piljevinom.

"Holmerova" Trim staza na AdiCiganliji (Beograd) je dugačka 1000 m, smeštena je između reke Save i Safari parka. Na svakih 100m imaju oznake radi lakše orijentacije. Podloga je po propisima mekana, sačinjena je od peska i piljevine, idealna za hodanje i trčanje za sve uzraste i za sve nivoe fizičke spreme. Svež vazduh sa reke i jasenova šuma olakšavaju bavljenje aktivnostima i pozitivno utiču na zdravlje svih korisnika staze.

Trim staza "Omorika" nalazi se na Tari u borovoj šumi i dužine je 1900 m. Na nadmorkoj visini od 1059m, odlična je za sport i rekreaciju kao i za visinske pripreme sportista.

Pored tri najuređenije Trim staze u Srbiji pomenućemo i  Trim stazu tzv. "Stazu zdravlja" koja se nalazi na Keju u NovomSadu, najdužu Trim stazu u Srbiji "Šumice" koja je nedavno obnovljena u Kragujevcu, Trim stazu "Letnjikovac" u Šapcu, Trim stazu "Rusko groblje" u Jagodini i mnoge druge.

Filip Military Shop

Koliko su ljuti biber sprejevi po Skovil skali ljutine !?

Skovil skala pokazuje kolika je jačina ljutine kod nas popularnih suzavaca. S obzirom na aktuelnost i vreme u kome živimo gde je nažalost potrebna zaštita od zlonamernih ljudi, naročito izražena potreba za sredstvima samoodbrane kod ženskih osoba, navešćemo Vam na koji način možete shvatiti koliko je ljut popularni peper biber sprej.

https://www.militaryshop.rs/skovil-skala-ljutine-biber-sprej/MILITARY SHOP RS
Bulevar Despota Stefana 1a, Beograd
www.militaryshop.rs

Ognjen Militaria

Da li ste čuli za Zippo Automobil ?

https://militaria.rs/2023/01/14/da-li-ste-culi-za-zippo-automobil/

Nekoliko godina posle Drugog svetskog rata, tačnije 1947. kompanija Zippo je dizajnirala promotivni automobil koji je na vrhu imao veliki upaljač! Za ove potrebe je adaptiran model Krajslera  – Saratoga. Međutim, niko nije računao da će sama konstrukcija ogromnog upaljača uticati na automobil. Težina je pritiskala gume koje su često pucale. Krajsler Saratoga sa Zippo upaljačem je obilazio čitave Sjedinjene Američke Države, ali zbog ponavljajućeg problema sa težinom je poslat u Pitsburg na remont. To se desilo 1952. godine i od tada on nije korišćen.

glos

Nisam.
Ali jesam za Tojotu Tundru sa ugrađenim roštiljem. Fantazija:

Life is what`s supposed to happen while you`re at work

Grof1204

Dva vuka, jedan zavija, dok drugi odvija.

Ognjen Militaria

ARTRA ČIZME NA AKCIJI


Nisu baš sve veličien ostale na stanju, detaljnije
https://www.militaryshop.rs/kategorija-proizvoda/obuca/vojne-cizme/artra-cizme/
Filip Military Shop

MILITARY SHOP RS
Bulevar Despota Stefana 1a, Beograd
www.militaryshop.rs

Ognjen Militaria

LUKSUZNI POKLON | ŠAH SA MOTIVIMA SRBIJE

Ako kupujete luksuzni poklon, za mnoge od nas i preskup, pogledajte ovaj šah
https://www.militaryshop.rs/shop/oprema/pokloni-oprema/premium-model-saha-sa-motivima-srbije/

Vrhunska izrada
Velike dimenzije 50 cm x 50 cm, visina 20 cm
Masivan poklon, oko 30-40 kg
Kvalitetna izrada, drvo javora, staklo.

Figure Karađorđevića - kralj Aleksandar, kraljica Marija.. Topovi su u obliku kule Nebojša.

Video prezentacija modela: