Sensas hrana - Deverika

Započeo MGP Obrenovac, 09 Maj 2023, 16:54:21

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

MGP Obrenovac

U cilju boljeg upoznavanja sa Sensas hranama, potrudiću se koliko mi vreme dozvoli da Vas provedem kroz Sensas ponudu hrane po vrstama riba i vrsti vode na kojima se koristi.
Od hrana za deveriku, a ima ih kod nas na tržištu
Najstarije su 3000 BREMES I 3000 BREMES YELLOW
Prisutne od prvog dana u Sensasovoj ponudi. Daju ribu na svim vrstama voda, pogodne su za kombinovanje sa drugim hranama, a kolege ribolovci najčešće je koriste za pecanje deverike i drugih riba na Tisi, Tamišu i Savi. Namenjene su za sva godišnja doba. Zadržava ribu na mestu hranjenja. Žuta varijanta je napravljena za vode gde deverika voli da se od hrane stvara oblak.
BRUNE BREMES nastala je kao potreba da bi se privukla deverika na bistrim jezerima i rekama. Kada hrana ne treba da vizuelno privlači pažnju ribe, već samo aromom. Sitnije je granulacije.
SUPER BREMES kada se pojavila potreba na vodama gde postoje razne veličine deverike da se selektuje ona krupnija.
SUPER BLACK BREMES postoje vode gde su tamna dna i gde se deverika isključivo peca na dnu. Ova hrana je potpuno crne boje idealna za mešanje sa crnom zemljom i spada u teške hrane, za pecanje na samom dnu. Granulacija je sitna i hrana je srednje lepljiva.
EXPLOSIVE BREAMS je hrana nove generacije. Namenjena kako za slobodan ribolov, tako i za takmičenja. Koristi se kada vam je vreme ograničeno i ,,otvara,, se odmah. Daje veoma brzo dobre rezultate.
ATTRACTIVE BRREAM hrana žute boje, jer deverika voli žuto. Veoma je efikasna kada želite da selektujete vrstu ribe koju pecate. Iz ličnog iskustva na jezerskoj vodi gde ima 12 vrsta riba, na kraju dana u čuvarci su bile samo deverike.
TON-UP napravljena za Englesko tržišta, ali kod nas na Savi je dala izuzetne rezultate u vrelom letnjem periodu. Citrusnih nota, narandžaste boje koja je u kombinaciji sa brasemix aditivom davala odlične ulove u vrelim letnjim danima. Kada se baci hrana se spušta na dno i onda laganim otvaranjem čestice kreću da isplivavaju vertikalno.
Toliko od mene za ovaj put.
Za sva vaša pitanja stojim na raspolaganju.