Predstavljanje MGP Obrenovac

Započeo MGP Obrenovac, 23 April 2023, 15:20:57

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

MGP Obrenovac

Poštovani ribolovci,

Evo došlo je vreme da Vam se kompanija MGP Obrenovac predstavi i na ovom forumu.
Nastali smo 1990. godine kao potreba, tada istaknutog Jugoslovenskog ribolovca-takmičara Dragana Panića Gace, da više ne odlazi u Trst  po hranu za takmičenje. Tih godina ni jedna Jugoslovenska firma nije imala generalno zastupništvo neke renomirane kuće, nego su se naši takmičari ,,snalazili,, po inostranstvu. Prateći šta koriste svetski majstori, vrlo brzo je pala odluka da se za osnovni brend naše firme odlučimo za Sensas. Kako tada, tako i sada najvećeg i najboljeg proizvođača hrane za pecanje na svetu.

Firma je od njenog osnivanja na istoj adresi u centru Obrenovca, a nalazila se čak u 4 države (SFRJ, SRJ, SCG i sada Srbija).
Danas smo predstavnici 4 evropska brenda, Sensas, Cralusso, Stroft i Rive za teritoriju Srbije. Za ove 33 godine svašta smo preživeli i uspeli da ostanemo na tržištu. Dva najveća gubitka su nam bila poplava 2014. godine u kojoj je firma ostala bukvalno bez ičega (čak i bez objekta) i odlazak našeg osnivača Dragana Panića Gace 2019. godine. Sada se svrstavamo u malo porodično preduzeće koje i dalje neguje tradiciju prema ribolovu i uspešno predstavlja svetske brendove. Naš maloprodajni objekat tj. radnju većina kupaca karakteriše kao radnju koja je malo više okrenuta takmičarskom ribolovu. Tako se kod nas možete potpuno opremiti za štek ili plovak pecanje.

Osluškujući potrebe kupaca, formirali smo i web-shop www.mgpobrenovac.rs na kojem ćete moći pogledati ceo naš asortiman. Zamoliću Vas za malo razumevanja u narednih 15 dana, sajt će se puniti i nadograđivati svakodnevno. U međuvremenu možete koristiti našu facebook strancu MGP Obrenovac.
Ukoliko imate pitanja u vezi proizvoda firmi koje mi zastupamo možete nas kontaktirati i telefonom 011-8725-483.
Radno vreme pon-pet 08:30-19:00, subotom 08:30-17:00h, nedeljom ne radimo. U nadi da ćemo se lepo družiti i razmenjivati utiske sve vas pozdravlja,

MGP Obrenovac tim

Dragan Nešković

Имао сам то задовољство у животу, да много година познајем Драгана Панића Гацу, ванредно доброг човека, и врхунског такмичара који је несебично делио своје огромно знање. Моје велико поштовање, и захвалност  :clap2:  smiley033

Драго ми је да Вас овде видим, добро дошли на форум  smiley139


Vlajko 1

Sada vec davne 2008,otisao sam u MGP da bioh kupio Sensas kantu,sito i jos neke sitnice.Pre nego sto je cuo sta mi treba,pokaze mi kako babuskice tog dana vise kidisu na crvenog crvice nego na belog.Isprica mi kako samo sa zemljom,crvicima i nekom aromom mogu lepo da se napecam zimi.Bilo je jos lepih saveta i mnogo strpljenja sa njegove strane,jer sam ga neprestano nesto zapitkivao  :cheesy:
Taj dan ce mi zauvek ostati u secanju,i kada god vidim MGP Obrenovac setim se Gace i radnje u kojoj sam se uvek osecao kao dete u prodavnici igracaka.
Puno srece i uspeha zelim MGP-u.