Mašina za feeder

Započeo sumadinac, 08 Jul 2009, 21:31:13

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

vladimir022

Imaju par modela kod nas sto se prodaju i svi izgledaju odlicno, a i Rusi ih recenziraju na yt i koliko razumem hvale ih.

Sent from my RMX3370 using Tapatalk


x-flite

Prakticni ljudi,tako bi svaka recenzija ribolovacke masine trebalo da izleda. Imaju i BRAIN NRG SE FEEDER model, 2 lagera vise i tri hiljade skuplji..Tek kad poseče i poslednje drvo, uhvati poslednju ribu i zatruje poslednju reku, beli čovek će shvatiti da ne može da jede novac.  Crveni Oblak ( poglavica Sijuksa)

vladimir022

Videh i nju, ona mi izgleda odlicno za neki 3,9 150g od prilike..
Ovaj Scout sam gledao kao nesto sto meni odgovara, to je neki ukrainski brend koriste ga ukrainci, rusi i drugi.
Koliko sam skontao hvale ih svi kao kod nas passion, formax (od skoro) i sl odnosno ljudi koji vole takozvani bestbaj po naski

Sent from my RMX3370 using Tapatalk25 Januar 2024, 21:43:16
Izvinjavam se na malim slovim, nisam stigao da ispravim..

Sent from my RMX3370 using Tapatalk


ns_salle

Da li neko ima iskustva sa Maver Ostellato 4000,ili 6000 pecao bi na Tisi i Dunavu. Može i preporuka za neku drugu mašinicu u tom cenovnom rangu.

08 Februar 2024, 07:18:24
Da dodam štap je 3,60m

mali_slave

Moze preporuka za neku method masinicu do 15 000 ?

laki22

gledaj masine prenosta 5.5 - 5.7. velicine 4000-5000-6000 zavisi od proizvodjaca i na kojim daljinama pecas.

Dragan Nešković

Пре неку годину када је изашла она нова Риве фидер серија штапова, Лонг каст Делта, поручио сам два штапа и две машинице за њих. Машинице су стигле, а штапови јоште нису. Полако, има дана стићи ће ... Ових дана полако сређујем прибор, свашта нешто препакујем, и у некој од торби пронађем и ове машинице, на које сам и заборавио да их имам ...  smiley197

Углавном, што би рекли браћа Французи, ово је мулинет Rive Feeder Long Cast 6000.Пренос машинице је 4,7:1 котрља се на 8+1 лежаја, има јаку и довољно дугачку ручку са добрим, чврстим кнобом, тело машинице је неки Риветов специјалан карбон, машиница има ворм, слаже одлично, има одличну и прецизну кочницу која се може подесити како год да треба:Машиница долази са резервном, металном шпулном, обе шпулне имају два округла, метална клипа:Машиница је тешка 418гр. мерено:Без обзира на број који су јој весели Французи из Ривета наденули, ова машиница је нешто мало мања од Даивине TDR Distance 25QD, ево их једне поред друге:Е сад, пошто су довољно одмарале ових година, ове риверке управо добијају струне и најлоне, па ће оне лепо сада да раде, доста су пландовале. Иначе наменио сам им посао, да вукљају хранилице од 60 до 120гр, што њима свакако неће тешко пасти, могу оне и прилично више. Надам се да ће МГП-овци ускоро добити прецизније информације из Ривета, и да ће њихова опрема бити поново код нас доступна. Биће ваљда и ових машиница, па их тада можете узети у разматрање. Ово су сасвим солидне машинице, са врло коректном ценом.

Поздрав, и бистро  smiley033 
 Дозволе за рекреативни риболов у Србији нису скупе, оне су бесмислене.

vradojicic

Mislim da ce ti dobro odradjivati to.
Nadam se i dugo. Ako tako bude, znaci da su i unutra kvalitetne.
"...Krv je Krv! Njena boja i ukus ne zavise ni od kape koju nosis,ni od Boga kome se molis, ni od barjaka, ni od imena..."!

Dragan Nešković

Бата Владо, искрено речено, мени је битније да ја трајем још дуго, а машиница мож како год хоће  :lol:

Планирам редован сервис машина крајем сезоне, па ћемо се договорити, пошаљем ја то теби лепо, па ћеш ти да је погледаш и рекнеш, ваља ли то штагод унутра  :thumbup:
Дозволе за рекреативни риболов у Србији нису скупе, оне су бесмислене.

js.bobrock

Drugari, gde da nadjem rezervnu spulnu za Ryobi maturity 5000?
 Uzeo sam je za neki tezi fider kad su bile na popustu u Formaxu, ali treba mi spulna da namotam strunu ko covek..
U  Formaxu sam pitao- nemaju.

Sent from my moto g72 using Tapatalk

Teme sličnog naslova (10)