Mašina za feeder

Započeo sumadinac, 08 Jul 2009, 21:31:13

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Manjov

Hvala svima na savetima! Imam trenutno jednu dilemu koju se nadam da cete mi pomoci da resim. Vidim da trenutno Formax iima finu akciju na Ryobi masinice. Konkretno ova dva modela su mi zapala za oko da bi bili odgovarajuci i za feeder ribolov:

Ryobi Slam 3000
Ryobi Applause 3000

Gde su one u odnosu na Ninju, pre svega za feeder ribolov?

orka

Applause je tu najkvalitetniji.Komplet metalna mašina sa odličnom kočnicom,dokazana u varaličarenju,ali i odlična za fider ribolov..Za takvu mašinicu to je veoma dobra cena.. :ok:

ibanezi

 Slažem se sa Orkom. Obe Ryobi mašinice su bolje od Ninje, a Aplausse (blizanac Spro Blue arc iz serije 7000) je legendarna dokazana mašinica i ovo je mnogo povoljno za takvu mašinicu.

vuk sa beljanice

I moj glas bi isao za applause, samo cini mi se da Ryobi applause ne moze da se naruci. Probao sam i prijavljuje gresku, a i nema je na spisku Ryobi masinica na sajtu. Cena je bas povoljna.

djmisha77

Mozda gresim ali mislim da je Arctica na snizenju a ne Aplause. Ove dve ni slicne nisu.

Sent from my Redmi 4X using Tapatalk

Ja ne odlucujem da li cu ici u bitku po tome kolika je sila koja mi preti, vec po tome koliku svetinju branim.

vladimir022

Obe su

Sent from my Redmi 4 using Tapatalk


Santjago

Da li je neko imao iskustva sa Trabucco masinama,konkretno Brave i Lancer CX modelima

Besni gliston

Da li je neko, negde, nekada probao jeftiniju, manju mašinu Daiwa Crossfire 2500 na feeder ribolovu?

vradojicic

"...Krv je Krv! Njena boja i ukus ne zavise ni od kape koju nosis,ni od Boga kome se molis, ni od barjaka, ni od imena..."!

Besni gliston

Hvala. Imam u ponudi tu Daiwu i Shimano Catana 4000RB, pored baš feeder mašina tipa Spro 730. Tražim nešto za Garbolino Flesh Feeder 3,3m 25-75g pa mi se čini da je Spro 740 prevelik.

Wullcon

Probaj Ryobi Exusimu, ja sam bas zadovoljan njom

Spojene poruke: 07 Septembar 2018, 16:00:39



Jos mi serviser u Cacku napravio i metalni line clip

Besni gliston

Da, jako dobra mašinica kao i sve od Ryobi imena. U međuvremenu sam probao na ovom štapu Spro Passion 740 koji već imam i savršeno odgovaraju. Tako da sam uzeo još jednu istu takvu. Čak mislim da bi bila greška manja mašina.

nslemi

Posto sam i sam razmisljao o ultegri 4000 velicini, interesuje me poredjenje sa daiwom feeder 4012 qd sto je Miha uzeo.Cenovno su tu ,e sad sta bi bilo bolje za neki tezi feeder ribolov tipa reka i hranilice 80 gr.

orka

S obzirom na prenos,hranilica od 80g neće biti problem ni za jednu od te dve..I ja sam imao sličnu dilemu,pošto će mi trebati još jedna mašinica za teži feeder i hranilice do 100g..
Koristim već duže vreme Spro passion 740 koja vuče hranilicu od 80g kao od šale,a ni 100-ka nije problem..Stvarno je moćna..Razmišljao sam o nekoj skupljoj mašini,ali zašto da preko hleba tražim pogaču i da dajem 2-3 puta više novca za neku mašinu koja će isto ili čak mozda i lošije vući hranilice te težine..Tako da ću definitivno uzeti još jednu Passionku,stari model naravno..
Verovatno je i novi model dobar,ali za ovu staru znam kakva je,i to odavno.. :ok:

d2d

Daiwa feeder 4012 bi trebalo da je snažnija od ultegra. Veličinom je veća i ima telo i poklopac tela od metala.

Teme sličnog naslova (10)