Kupovina varaličarske mašinice

Započeo pikeman, 07 Februar 2009, 18:58:44

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 2 gostiju pregledaju ovu temu.

ibanezi

 Moj Sustain fi 4000 ima 280gr, ali mi nije jasno da ti 350gr ubija ruku. Pa nije to štap koji debalansom vuče. Jeste nijansu lepši osećaj celog kompleta sa lakšom, ali 50ak gr baš da ubija? Tolike godine sam pecao sa Zauberima i Arkovima koji sa strunom imaju sličnu težinu kao TP. Sad imam 40 gr lakšu mašinicu, ali štap je ono što čini težinu. U ruci mi zaista deluje malo lepše komplet sa Sustejnom, ali kad bacim u radni pogon, stvarno ne primećujem neko olakšanje. Osim naravno lepši, lakši i tiši rad same mašinice. TP F ima bez strune 380 gr, pa ipak se ljudi kunu u njega i nije im težak. Da nije neka "autosugestija" počela da te nagriza? :rolleyes: Podlaktica može da boli i od 10 uzastopnih dana pecanja pri kome toliko uživaš u novom štapu, da ne misliš o pauzama. Mislim da pre nisi toliko radio, a da si pecao težim kompletom od Rewa sa TP? smiley033

Sale66

Bice da je to,od kako sam kupio Reva svaki dan sam na pecanju...... 19 dana :)

Dva vuka

Eh , da .... u pravu je Sustainezi  :takoje: Ništa ne fali tom Twinu FB  ... 530 gr komplet za  jaku ribu i srednje težak džig ... tražiš leba preko pogače  :wink:
U svakom od nas postoje dva vuka, koji se neprestano bore između sebe. Jedan je dobar, a drugi je zao. Koji vuk na kraju pobeđuje?  Onaj koga hranimo...

Poslato po golubu .... ako ga kobac ne savata

mrjr

Ako boli lakat, nema leka do pauze, ili menjanja hvata. Meni se desilo da preforsiram, pa tri meseca posle nisam čašu vode mogao da dignem bez bola. Lakša mašinica neće rešiti problem. Tetiva jača postepeno, tj. mišići oko nje. Samo ne sme da se preforsira.

Poslato sa FIG-LX1 uz pomoć Tapatoka


Sale66

Sreca pa imam cerku fizioterapeuta :)
Boli me musculus flexor digitorum profundus ili u prevodu duboki pregibač prstiju :)


komša015


pexon

Sale, tvoj problem meni izgleda kao životni san.  :cheesy: Baš bih voleo da dobijem upalu mišića od devetnaestodnevnog pecanja.  :rolleyes:

Germina

Saletov problem je rešiv ako na pecanju sretne Dr Gordana Gavrilovića  :cheesy:

http://www.politika.rs/scc/clanak/245874/Leci-ljude-i-peca-ribu

Nikita

Pozdrav, da li mi moze neko pomoci oko kupovine masinice, imam stap formax ambassador spin 3.05m 25-90gr. 301gr. tezak. Kupio bih masiniciu do nekih 50e na primer. Nov sam sto se tice varalicarenja a ovaj stap posedujem odavno pa za pocetak ako moze da prodje, a za prolece vec krece se u kupovinu novog :). Ovo je ujedno i moj prvi post na forumu  :cheesy:

orka

Spro Passion 740,stari model..Može da se nađe za oko 5000 dinara.Za te novce nema bolje mašinice,bar ja ne znam za nju.. :ok:

Nikita

Vazi, hvala na odgovoru. Ja sam gledao neke daiwine crossfire i laguna, ali nisam nigde mogao da nadjem da je neko pisao njima pa sam se zato i dvoumio. Bas cu sada pogledati ovu  :cheesy:

srdjanpn

Batali te Daiwe,to je bacanje para,Pasion 740 nov ili na KP polovnog Bluarca,Zaubera,ima da se nadje za 50evrica.

Germina

Poslušaj kolege, spomenute Daiwe se raspadaju posle kraće upotrebe. Spro i Zauberi su best buy  :ok:

Nikita

Sva sreca udjoh ovde pa napisem poruku. Spasili ste me :D nemam toliko iskustva pa da mogu da se ukljucim u debatu na forumu a pitanja imam milion  :cheesy:

Isa

Ako ces na prolece uzimati ceo komplet nov, onda je bolje passion 750 na taj stap da stavis, pa ti ostane lep komplet za dubinkarenje.

Teme sličnog naslova (10)