Kupovina varaličarske mašinice

Započeo pikeman, 07 Februar 2009, 18:58:44

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

marina1983

Možda nekad jednog dana ako doživim ili slučajno oštetim svojom greškom jel drugačije neće moći bolje da ubijem jednog passiona nego reda ili blua  :cheesy:

nikola91serbia

E sad, ako je poredeći sa Golfom 2, koji je odličan auto, tako je i sa Bluearc-om. Međutim, sad postoji Golf 7. Ipak mi novčanik govori da će to pre biti DAM Quick FZ, eventualno polovan Grand Arc..

srdjanpn

Citat: sasabosko poslato 10 Mart 2017, 21:20:30
Ma nisam ni rekao da kosta trenutno,mada sam skoro nasao neku za 4000din,prodala se u roku od odmah vec da jeste i da ce biti lako dostupna za delove,i da ce sa godinama biti jeftinija,Arc-a imam ali 7500 mislim Srki da ti ne bi pasovali delovi :lol: ,sa jedno 150 pecanja iza sebe,ja ne videh da je nesto drugacija nego kad je izasla iz radnje.Kad neko kupuje masinicu,koje ima slabo kod nas muka je za delove ako se nesto desi,bolje odmah da kupi 2,ja blu arc preporucujem kao kupovinu iz tih razloga i jos kao primer dugotrajne i kvalitetne masine za malo para.Sto se pomodarstva tice,ja nisam od onih koji gledaju ko cim peca,ali ako mogu da obradujem sebe novim komadom opreme uvek cu,jer istu volim i u njoj uzivam.Davnih dana sam mislio,da cu zaokruziti krug i biti miran al imam nekog djavola na ramenu koji me stalno tapse i sapce u uvo"vidi ovo,vidi ono" :lol: :lol: :lol: Inace masinice kojima ja pecam,i one koje mene interesuju nisu puno popularne kod nas :thumbup:
Ja masine i stapove menjam nedeljno,apsolutno me ne interesuje sta pise na njima,ova se zadrzala vise od 10god,sve ti je jasno.
Blu 7500 je fantasticna masina,pecao godinu dana sa njom,prodao zbog tezine,575gr,mnogo brate,ustvari to je identicna masina kao Aplausse 6000,zato i toliko teska.

Gagi

Nikola91serbia, misliš na Dam Quick FZ ili FZ DLX ?




sasabosko

Imam blu arca 7500,i dva Aplausa 6000,meni su oni na dubinkama,ali najvise sam pecao Arcom, bas to sto ti pises o Arcu je razlog zasto ga i ja preporucujem.Da je kupovina decenije svakako jeste,da izlazi novo, izlazi stalno.Ja sam u jedno siguran ova moja tri komada ce ostati kod mene,jer mnogo vise vrede od cene nego za koju se prodaju,bar ako nista drugo sto se delova tice siguran sam dozivotno :lol: :lol: :lol:
Znoj nilskog konja je roze boje

nikola91serbia

Na prvu. DAM QUICK FZ 300 FD. Ako budem našao neki kao nov ARC do 7000din, možda i njega uzmem.

sasabosko

Nikola,pa do skora se grand arc vrteo na Kp,za 74e,nista ti on nije bolji od Blu,samo lepse usminkan,vrlo malo laksi ja mislim da je to zbog karbonske rucice.Makar pozajmio tih 14e uzmi novu masinicu,ja bih pre uzeo polovan stap nego masinicu na nevidjeno,kod stapa se moze videti stanje  na slikama,a masinica je opet macka u dzaku,eno ti na kp grand arc nov za 8000din :ok:
Znoj nilskog konja je roze boje

Gagi

Ok, pitam jer postoji bitna razlika. Običan FZ na ovom snimku ima 7 ležaja (tako bar piše na rotoru) a na sajtu gde si je verovatno video kod nas, stoji 5+1. Nisam proveravao šta je tačno, ali ti bez obzira na taj 1 ležaj više ili manje, iskreno ne bih preporučio ovu mašinicu. Ne znam zašto si baš nju odabrao, možda zbog dizajna, ali stvarno ne vredi te pare. Blue arc koji smo pominjali je ne golf 7 već lamburdžini za nju.

nikola91serbia

E sad sam mnogo bliži Blue Arcu nego DAMovom FZ. Mašinicu bih upario sa Daiwinim štapom LEXA SPIN 2,7m 15-50g.

sasabosko

Imas i spro opera 930 za 7350,malo laksa od arca,i malo jaca isto proverena i trajna masinica,ovo je na snizenju do skora su bile preko 10000din,pogledaj operu mozda ti se vise svidi,inace prodavac vise nego korektan lik.Sve ovo sto si ti nabrojao,ne vredi tih para za koje se prodaje,ispod 100e kod nas samo spro,ryobi i penn :thumbup:

Spojene poruke: 10 Mart 2017, 22:15:00

Stap ti je pravi za taj tip masinice,kolega Gagi ce ti potvrditi :thumbup:
Znoj nilskog konja je roze boje

Gagi

Imaj strpljenja, prati oglase, nećeš pogrešiti ni sa jednom od Spro-ovih Arc modela. Spro Opera, koju Sašaboško spominje takođe.
Imaš i odličan štap za to što hoćeš. Pominjali smo Lexu skoro. Sa nekom od ovih nabrojanih mašinica - sjajan komplet.   :ok: 

marina1983

Nije to samo spro, nego;
Zauber
Grauvell
Penn af
i ko zna pod koim još nazivom

Gagi

Jes, jes Marina1983, tako je... I Byron Alice itd.itd...   :thumbup:

limovac74

Kad Sveti Ilija nebom sine grom na dnu reke Dunava probudi se som.
Na dnu reke Dunava kiseli se rovac a na obali stoji mokri ribolovac.
Som je snažno povukao ko kamion FAP i odneo ribolovcu i udicu i štap...

marina1983

Samo da se ručica drugačije sklapa ovj fazon ne mirišem nešto  smiley033

Teme sličnog naslova (10)