RIBOLOV ŠARANA & AMURA > Mamci & primame

Tiger Nuts

<< < (12/16) > >>

djmisha77:
Tanke su ti te udice,bar tako deluje na slici. Moj tiger posto je uskisao za vikend ce da leti u Dunav!

Sent from my GT-I9300 using Tapatalk 2

micko.tegi:
Udica deluje tanko na slici, ali nije. Bas iz tog razloga sam pokusavao klestima da je otvorim, da vidim kolika je otprilike sila potrebna da se to desi i jedva sam je malo iskrivio. Isforsiracu ga u ovom periodu, imam ga u zalihama, nisam potrosio ono sto sam pripremao, a i dosta zanimljivo izgleda na udici, probao sam jedan, lepog je ukusa, sladak, verujem da ce raditi posao. E sad, posto se vecina slaza da ne treba preterivati sa njim, tokom hranjenja, mene znima koliko cesto treba hrtaniti mesto s njim i u kojoj kolicini?

dravski pecaros:
to sa kljestima nemoj uzimati zdravo za gotovo..on kad je na udici ima puno vecu silu i otvori udicu...uzmi debele udice velicine minimum 1 ili 1/0 gamakatsu ili maruto..debela žica znači ja uzimam ove sa slike 4 eura 10 komada ali nema sanse da ju otvori

micko.tegi:
Slazem se da ima vecu snagu na udici i da nije merodavno otvaranje klestima, ali opet, smatram da ne moze saran od 3-4 kg da ispravi Owner udicu, koja nije tanka. Nisam uspevao ni prilikom kacenja za panjeve da je ispravim, ali bice uskoro popravni, danas sam kupio ove udice, mislim da ce da rade pos`o  :ok:

dravski pecaros:
to su dobre isto udice...  :ok: ma to su sarani 10 kg i više

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju