RIBOLOV ŠARANA & AMURA > Mamci & primame

Tiger Nuts

<< < (2/14) > >>

OLIVER:
da se umesam u ovu temu ja licno sam ga koristijo ali pred koristenja neko moi prijatelji su mi rakli da ga savim u pivo i da ostoi nekoliko dan pa posle toga da ga redim kao bojlu.           nisam im verovao ali bili su u pravo.
posle neko vreme ubedili su me i to sam napravio i imao sam dobar uspex.
 ja sat dosta ga koristim posto taj prijatelj imaga kuci i sadi ga i gai koristim ga i u miksu i mislim da dobro radi samo u vocnim bojlama posto sam ga probao i u mesnim i nie se pokazao.         stavljam ga od 100 do 150 grama u kilo suvok miksa isklucivo u ovosnu bojlu , to je to za tiger nuts

Drax:
Radi i u kombinaciji sa mesom-Solarov BYT je ocit primer za to! :thumbup:

BYT combines Belachan fermented shrimp, yeast and a high percentage of chopped and ground tiger nuts; three of carp angling's most highly regarded attractors in a single nutritionally balanced, easily digested base mix.

With a unique taste and smell from powerful crustacean meals and natural extracts, BYT is a great alternative to fishmeals. Equally effective in summer and winter, with a track record for pulling big fish.

Sax:
Ima li rok trajanja pošto sam našao otvorenu kesu vezanu gumicom u komodi koji stoji više od 4 godine tako ,pa da li vredi ,ili mu je prošao rok trajanja?

Imre:
Taj tvoj je suv{nije držan u tečnosti},trebalo bi da valja,Ja sam ga nekoliko puta koristio{i sad imam} ali dosad još nijednog šarana nisam dobio na njega,Po meni on se najbolje pokaže na vodama gde je hranjeno sa boilima. smiley033

Sax:
Hvala kolega.Jeste suv je.

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju