RIBOLOV ŠARANA & AMURA > Mamci & primame

Hrana u briketima za ribnjake

<< < (3/11) > >>

Goachild:
Isprobaj jedan pelet-briket u čaši (krigli) vidi koliko mu treba da se istopi (raspadne)
Ako se brzo topi, nije ti baš za tekuće vode jer ćeš po nekoj logici morati da koristiš isti mamac za dlaku...
Ja sam koristio razne pelete od halibuta do voćnih, dosta su skuplji kao i sve ostalo u modernom šaranskom ribolovu... nisam imao rezultata (bacio sam pare za džabe)

Probaj pa javi rezultate  smiley033

Bistro

srdjan72:
Te nisam koristio ali u hranilice vrlo cesto mesam pelete za hranjenje golubova.Iskreno iako i dalje to radim nisam primetio neku razliku.Pretpostavljam da su ti saranski top stvar jer su verovatno idealno izbalansirani,pa ako neko moze da hrani,ok.

dushann:
Baš ću da probam i da vidim koliko se brzo rastapaju u čaši :takoje: pa onda videti dali da mešam sa hranom za belu ili da mešam sa kukuruzom ako se sporije rastapa!

Imre:
Možeš i pelete za ćuriće da koristiš,isto su se dobro pokazali :ok: I lepo se rastapaju. :takoje:  za belu ribu odlična.

Sp1tF1re:
I ja onomad dobih od prijatelja veterinara jedan dzak briketa koji se koriste za hranjenje saranske ribe na jezerima,bogami 25kg dzak.Medjutim nije moguce i pecanje na te brikete jer to i nisu, vec su granulice koje vise koristim u hrani koju pravim za feeder i dr.Nekad je koristim za punjenje kao granulu a nekad je pustim kroz mlin pa kao brasnasti dodatak za boilu ili za opet hranu.Sve u svemu odlicno,bolje puna nego prazna hranilica  smiley033

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju