RIBOLOV ŠARANA & AMURA > Mamci & primame

Catcher boili mix

(1/3) > >>

Mrkela:
Da li neko koristi catcher mixeve za pravljenje boila, da li ima neka razlika izmedju gotovih boila i kad se sa ovim naprave. Kupio sam melegov catcher mix plumselfish, kao sto je napisano samo se dodaju jaja, da li vi ubacujete jos neke komponente? Pise da je dobro dodati i competition liquid da bi se boila pojacala.

no names:
Mrkela druže.....tu se ne dodaje ništa kao što ime i kaže. Znači samo jaja i to je to. Da li su bolji od gotovih....pa jesu i to dosta. Razlog je prost....sveže su, a sveža boila nema konzervanse u sebi i riba je bolje uzima. Ono što možeš da uradiš, a nije presudno u opšte je da odvojis recimo 150gr gde samo dodaš jedno jaje čisto da imaš za udicu, a ostatak malo možeš "oslabiti" ako dodaš npr 250gr sojinog brašna i 250 griza. Mada stvarno nema potrebe za tim. Ja nebi dirao ništa, a da bi istakao mamac koristio bih dip u istoj aromi ili jednostavno presekao boilu pa polutke kontra okrenuo i to je to  smiley033

Mrkela:
Tako cu i uraditi onda nista necu dodavati, jedino mozda pola smese uradim sa sojinim brasno i grizom zbog kolicine za hranjenje.

glos:
Ja bi stavio brašno od prosa. Kad sam vidio kako mašere na to love nešto me se dojmilo.

Trigga:
A ja bi tu npr dodao melegov likvid za boile tipa Competition ili Catcher(ako je prica za komercijalu)

Poslato sa WAS-LX1 uz pomoć Tapatoka

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

Idi na punu verziju