Čepel Zrenjanin

Započeo Sp1tF1re, 05 April 2010, 13:17:13

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Milan Veličković

Cena dnevne dozvole je 1200 din. Za 24h ne znam ali evo ti kontakt za rezervaciju, pa se raspitaj sve što ti treba 064-222-57-78 Boško.
P.S.Hvala za komentar!

stankovic111

Poz, koje mesto na jezeru preporucujete?

zoki80

Umrla tema pa da je zivnemo malo. Bili smo dva puta u zadnjih sedam dana.  Lepo vreme i da se ubije vreme do kraja zabrane. Sarandzije su dobro prolazile a i mi prevaranti pomalo.

Little_fisherman

Jel bio neko u skorije vreme? Jel ima desavanja?
🐳🐋🐬🐟🐠🦈

Sokan


16. jula smo otpecali poziciju 1. i imali neverevoatno dobro pecanje. Skoro 20 komada za nepunih 10ak sati ribolova. Dosli smo noc pre i digli dva komada i zaspali, pravo pecanje je tek ujutru pocelo. Ja konkretno sam pecao sa cistom mesnom boilom, dok drugar na istoj poziciji sa spodom i gumom nije imao bip. Na svakih 20-30 minuta smo imali ribu i ukupno 4 dupla runa. Imao sam malo problema sa cverglamima, ali brzo sam nasao resenje. Sto se taktike tice u micro dot malo boila i precizno u tacku na 105 metara i po koja kobrom da poprskam okolo. Sistemi po par metara preko i šetanje bočno, levo-desno jer se pecalo ma kosini. Najvece ribe sam dobio sve na štapu broj 1. sa slike u neka 2.7 metara dubine. Sve ostale ribe preko hrane, gledano iz nase persoektive ka poziciji 18. u dubini od 3.5 metra. Zanimljivo je bilo da je drugar formirao veliko spod hraniliste na nekih 80 metara i nije bilo bipa, a deeper je pokazao dosta ribe tu. Sa druge strane ja sam na mojoj tacki samo malo prskao boilama bez preterivanja i imao konstantno akciju. Boile su bile od 20-24mm prečnika zbog cverglana, malo tvrdje i opet ih je turpijao vrhunski  :cool: sve u svemu pecanje bomba. Idemo opet za tri nedelje.

24 Septembar 2023, 00:21:03Danas ja i drugar zalutali na 12 sati pecanja na Čepel. Oduvali ih na spod i gumu.

Dragan Nešković

Дозволе за рекреативни риболов у Србији нису скупе, оне су бесмислене.

Teme sličnog naslova (6)