Pecanje na Karašu

Započeo z@ks, 14 Septembar 2010, 13:52:34

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

ikovacevic

Ponedeljak 14.08. Radi cverglan.
Njihove sudbine direktno su vezane za milost njihovog vođe, jer su uzeli nešto što im ne pripada i rade ono što ne umeju.

nijoviz

Hvala puno kolege  smiley033
Preskočiću ovaj vikend onda..

Little_fisherman

@nijoviz  nacekaces se dok se cverglan ne smiri,zato neke motke od stapova nabavi i sisteme za tolstolobika i udri. Desno od mosta pre pretposlednjeg mesta ima mesto tu stani i samo ga cepaj.
🐳🐋🐬🐟🐠🦈

nijoviz

Da znaš da bi mogao ako radi..jel misliš na beogradsku stranu od mosta ili preko?

Little_fisherman

Mozes sa obe ali idi sto dalje od mosta sa beogradske strane desno samo cepaj,a od cencanske levoo

16 Septembar 2023, 13:00:34
Jel išao neko u skorije vreme? Cuo sam da se javljala babuska bas lepo,bile neke komsije njih dvojica 2 pune kante nahvatali 15+kg ribe...Isao bi na fider i na tablete za bikonju
🐳🐋🐬🐟🐠🦈

Vlajko 1

Jel pecao neko na Karašu pre ovih kiša?
Došla je voda,trebalo bi da se lepo peca štuka.

Vlajko44

Jel bio neko skoro i da li ima bilo koja informacija o karasu

nijoviz

Bio moj drugar danas ispod mosta pecao na fider i dva za stuku.
Balerina i dubinski.
Oko 7h dobio jednu jedva u meri i vratio,na balerinu. Posle toga dva promasaja na dubinsko,skidala kedera verovatno gloce..pored je bacio jedan fider, na crva i neki gicin miks 7-8 crnookih, par bodorki,i jedna babuska,rina do dve na sat vremena..kaze da je bilo desetak ljudi koji su uglavnom pecali stuku na balerinu..do nekih 14h retki su bili udarci..po jedna dve stuke i to je to.. kako mu
rekose...svakako me raduje sto je krenula riba ja cu sacekati jos neko vreme sa pecanjem mora bela da proradi..

Little_fisherman

Ma proradiće sad bela na Karašu,njegov ulov ohrabruje,ako padne voda ja ću za vikend,ali kako sam gledao raste Dunav pa mislim da će nadoći i Karaš. Sačekati još malo pa kad se voda stabilizuje onda ići.

27 Novembar 2023, 07:13:45
Idem u petak najverovatnije biće porast temperature,javljam šta bude.
🐳🐋🐬🐟🐠🦈

nijoviz

Bio sam prosle nedelje, štuke nije bilo pa opet na jedan fider..crnooke i babuske malo vece od dlana na crva..boltusku koju uvek napravim nisu htele..voda malo viša u odnosu na prošli put i stoji. Primetio sam dosta kedera a prosli put ih nije bilo.Onih par dana toplog vremena ih je pokrenulo i sada štuka nije zainteresovana..moje misljenje..

Little_fisherman

Ma veliki je Karaš,ribe ima,sad baš od onolke ribe štuka da se zaleti na kedera je lutrija.. Keder aktivan još uvek,prošle nedelje kad sam bio veću aktivnost ribe u ovo doba nisam video,ja sam bio oko 30m dalje od mosta i dobio par lepih riba ostalo keder unisti crve i posle je sve stalo i lociralo se kod mosta gde je moj drugar imao udarce sa 0% realizacije jer keder samo ubije crva... Čekam rano proleće ako vode ne budu ludovale. Prethodnih godina se lepo pecalo u to doba.
🐳🐋🐬🐟🐠🦈

nijoviz

Prvi januar na ovoj vodi i upis.
Velika voda ali su i babuske bile velike...Pecano na fider crv, boltuška i glista.
Udarci retki ali lepa borba sa krupnim babama i jedna lepa deverika..prosek ribe pola kilograma.

laki22

velika je i guzva

Fideraš vozdovac

Da li je voda visoka trenutno?Javlja li se šta od ribe
Pustaj ribu da bi imali sta da pecamo ubuduce!

nijoviz

Verovatno je visoka i dalje, ali može da se priđe sa čenćanske strane, i jeste gužva ali se nađe mesto...ja i onako često pecam sa te strane iz šume..malo nezgodno za zabaciti ali nema ko da mi prebacuje preko najlona i da "pametuje" pa da mi remeti odmor sa kontra strane..Oko mosta je uvek najveća gužva.

Teme sličnog naslova (10)