avatar_shule90

Male vode (Veliko selo)

Započeo shule90, 21 Mart 2011, 23:00:58

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

OtacMakarije

Ја сам ишао тамо неколико пута, прије рецимо двије године. Рено клио 2 је пролазио без проблема. Додуше, било је потребно проћи пар пута, да научим шта има у локвама, тј. куда се пролази, јер су ти путеви увијек под локвама. Чак и у сред љета. Претпостављам да је сада поприлично блато на путевима, јер и иначе туда иду углавном трактори. Другар, кога сам једном водио на пецање, у отприлике 3:30 ујутру рече: "Бураз, да сад станеш, отвориш гепек и да сомови почну сами да ускачу у гепек, није вриједно овог малтретирања аута." Тада се није могло проћи путем који иде уз овај објекат, тј. могло је само до воде, а даље није постојао. Ишао сам првим путем испред (види се на слици), који иде кроз њиве, па на воду. Велика већина моторизоване екипе је паркирала код тог објекта, па се натоваре стварима и јуриш ка води.
Углавном је била поприлична гужва и требало је озбиљно поранити, да би се узела позиција. Није необично да неки матори, који је долазио пунтом, заузме комплет обалу, тамо гдје овај "мој" пут удара на воду.
Било је баш доста бијеле рибе и шаранчића. Смуђа / сома нисам упецао, а није да нисам покушао.
Вода дере. Велики крш под водом, ако се забаци иоле даље, од обале.
Има и около лијепих позиција, али ударно мјесто, у смислу гужве, било је ово, што сам поменуо.
Све што написах важи за период од прије двије - три године, љетње вријеме. Не знам како је у овом периоду, поготово за приступ колима. Требало би да није проблем доћи до оног објекта.
У сваком случају, јави како прође.

Zoran

Na ovom drugom satelitskom snimku se vide ona tri crvena objekta. To su neka skladišta ili šta već, ima dobar prilaz do njih i oko njih, ali su sjajni tereni malo uzvodno od njih, ima neki šumarak, tu bude gomila kampera. Između svih tih njiva postoje putevi, ljudi tuda dolaze i zalivaju te bašte, uglavnom kupus. Svaka njiva ima svoju pumpu na samoj obali, pa kad se to sve uključi, buka je kao pod haubom ... a od vibracija riba iskače na obalu  :lol: onu suprotnu, naravno. Ali u peridu/ima kada nema zalivanja, dalo se lepo pecati. Ja sam dolazio čamcem, neki drugari su dolazili kopnom, pa se prevezemo na suprotnu stranu, jer tu gde se može doći kolima jednostavno nema mesta za sve nas.

Perisha09

Ko ima želju da poseti male vode neka se javi na pp. Živim u Velikom selu i pecam na rukavcu čitav život  smiley033