avatar_pikeman

Kupusinski dunavac - Šarkanjoš

Započeo pikeman, 08 Avgust 2008, 12:30:35

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 2 gostiju pregledaju ovu temu.

pikemanBigash


pikeman

Da, odmah preko puta Vagona, gde je kanal presečen bentom.


Bigash

IH sto je tamo bilo debelijeh babushki po kilo, kiloipo !
A i stukica//

pikemanBigash


pikeman

Ne znam, nisam odavno bio tamo... Mislim da se ljudi žale da ga nema ko pre.


lonewolf

Pozz trebalo bi mi nekoliko informacija, konkretno kakvi su uslovi za varalicarenje kod"Stuke", da li se mogu iznajmiti na licu mesta camci i koliko cene dnevnu dozvolu.
Pozz

somborski lala

pozdrav. odma da ti kazem da su uslovi za varalicarenje kod stuke OK. na tom potezu mozes dobiti stuku , smudja , soma, bucova , bassa. naravno za smudja levo, soma jaaako levo, stuku prekoputa, bassa daaaleko desno...camac se moze iznajmiti na licu mesta nisam siguran da li je 150 ili 200 din ceo dan.po toj ceni imas i smestaj. ako sta zanima predji na pp :bye:

lonewolf

Super, dan mi je skroz ulepsan, hvala na informacijama lalo sigurno se cujemo preko PP aktuelno najverovatnije iduceg vikenda! :cool:
Pozdrav


Jel` krenulo nesto od grabljivaca na "Stuki"?

dushann

Dobro pitanje, to i mene zanima, jel bio ko?!
Paprikaš je gotov onda kad ga pojedem!!!

somborski lala

bilo par stukica do 2kg vise na ribicu nego na varku, a bogami bilo i sporadicnih udara soma na varku ali ni jedna konjina nije htela napolje. desio se i interesantan detalj, drugar lovio soma na 30gr kasiku i predvece mu raspizdi ribetina.posto nije bio usidren pocne ga vuci i to je trajalo nekih desetak minuta.tu se stvorila i pomoc iz dva druga camca i kada ga je prevukao u plici deo najednom riba koja je bila u dubini, hop, evo je na povrsini.otkud tako naglo gore, za soma neuobičajeno.ked ono nije som nego smuđinaotrsa glavom par puta podivlja i ooooodeeee  :sad: po proceni sigurno nekih 15-tak kg, a može mu se verovati jer zna proceniti, imao je ulova smuđeva od 7,8,9,11 i to ne jednog :eek: :takoje:

Darzo

U je.o te, taj nece bit miran cijelu zimu dok ga ponovo ne nabode. :)

Bigash

Taj ce prije nabosti Misel Fajfer no tog smudja opet  :rlol:

dushann

Sharkanjosh od pre neki dan, i kazu pecaroshi koji su se vratjali sa pecanja da josh uvek radi som i sharan i bela dobro dok shtuka stala vetj desetak dana! Voda je opala bar za metar.Paprikaš je gotov onda kad ga pojedem!!!