Bajski kanal

Započeo crni1, 05 April 2010, 19:46:21

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

saka

Kakav je sad put od skretanja na  prevodnici pa do samih vikendica na Kenđiji ?
Pre je put bio jako los sa puno rupa i neravnina, niži auto i nije mogao da prođe a da ne zapinje.

Saša

Dobar je ravan.. odnosno takav je sada sve do "zaliva" i prve vikendice a dalje ne znam, nisam nikad išao dalje. Taj put povremeno naspu i poravnaju pa je o.k (kao što je sada) a nekad prođe po 2-3 godine a da ga ne pipnu pa bude posle kiša i zime puno rupa i kratera pa moraš bukvalno prvom da ne razvališ trap. Ako ti je cilj da stigneš do Kenđije bolje produži još jedno 2-3 km pa skreni desno kod bilborda "Matijević Agrar", prođeš pored Mrtve Baračke i "Ekološke učionice" pokojnog Kovača i imaš asfalt sve do Bajskog/Kenđije odnosno do Matijevićeve vile (bivša čarda Kenđija), a onda levo ili desno niz vikend naselje, zavisi gde već ideš.
Bass mi je opsesija...

saka

Hvala na informaciji.
To me zanimalo


Послато са SM-J530F помоћу Тапатока


vrobec

Pozdrav dobri ljudi!

Planiramo varaličarenje basa na Bajskom kanalu. Da li tamo važi dozvola izdata od strane Republike Srbije / Ribolovački savez Vojvodine?
Gde vredi otići na basa ako se peca sa obale odnosno gde ako se peca iz čamca?

Hvala!

ossa

čamac je u svakom slučaju prednost, ali treba elektro motor... može redovna dozvola, bar sam ja sa njom bio...
bistro
Hej, haj baš nas brige...

vrobec


Saša

Ne može redovna dozvola, tamo važi posebna dozvola za Gornje Podunavlje (5.000 din godišnja) ili kupovina dnevnih/višednevnih dozvola. Možete ih uzeti kod ribočuvara. Što se tiče čamca, bez njega tamo praktično nema pecanja jer je obala okupirana vikendicama ili je jako zarasla. Najbolje da iznajmite neku od vikendica koja ima i čamac na korišćenje (jer čamaca za iznajmljivanje tamo nema).
Bass mi je opsesija...