Worm udice

Započeo pikeman, 22 Oktobar 2010, 21:24:47

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Gagi

Dobro su mi se pokazale VMC 7316 (needle cone) i 7311 (3 Micro-Barb Point - Fast grip) , takodje i Gamakatsu  sa brojem 5841 (+ veličina udice, za 2/0 ide 2, 3/0 ide 3...) EWG offset shank, a uskoro mi stižu Gamakatsu G-lock EWG i takođe i Deep Throat Wide Gap Hook, i neke od Matzuo modela. Odlične su i Kumho  :thumbup:   Vrh koji pominje Mrjr je Owner-ov patentirani Cutting Point triple-edge sa porukom da se otpor u stvari smanjuje dok trostrana sečiva vrha penetriraju u meso.   :ok:mrjr

Taj vrh (cutting point) imaju još neke osim ownera,ali svima je zajedničko da pri zamaranju ribe udica proseca put sebi i zariva se sve dublje.Znači,sa njima nema zaebancije.Interesuje me ova udica sa trostrukim zaperkom  :smiley: , jer to može biti spas kod plitkog ubadanja,ili ubadanja u tvrdo nepce smudja.Nisam video da ima ovde da se kupe.

Gagi

 :takoje:   Tako je, upravo tome i namenjen,strašna caka, i jedino rešenje za plitko ubadanje.   :ok:
Kupujem ih preko e-bay-a, i sa nekim silikoncima kojih ovde takođe nema, tungsten glavama itd. i bude podnošljivo sa poštarinom. E sad, zamisli ovaj cutting vrh kome bi plus bila narezana ova 3 jezička... Neka moja ideja.   :rolleyes:

limovac74

VMC 7310 ima sličan kopljasti vrh kao Owner."Spark Point" oštrenje.Kad Sveti Ilija nebom sine grom na dnu reke Dunava probudi se som.
Na dnu reke Dunava kiseli se rovac a na obali stoji mokri ribolovac.
Som je snažno povukao ko kamion FAP i odneo ribolovcu i udicu i štap...

Gagi

 :ok:  Tako je Limovac, one mogu da se nabave i ovde, i nisu preterano skupe. Žilave i tanke  :thumbup:  i rade se i manje veličine kome treba. Nema greške sa VMC-om.

marina1983

mrjr, složio bih se sa tobom oko klizanja silikonca to sam primetio u prvoj sekundi   , usput mi i užasno izgleda a ako je budem još malo gledao naćiću joj još ko zna koliko mana , pa da je napljujem u startu da mi ne odvlači pažnju  :cheesy: Možda eventualno na nekom crvu  ma da je i to pitanje .

Teme sličnog naslova (10)