RIBOLOV ŠARANA & AMURA > Galerija ulova & vesti sa vode...

Ribolov šarana na Moravi

<< < (2/2)

aco:
aj probacu nesto u reci nesto u slici da malo bolje pojasnim
ti nemas konkurenciju, to su kolege ribari koje bez obzira na njihove predrasude moras ih uvazavati, ako je pitanje ko je konkerencija?-saranova prirodna hrana :takoje:. Jednostavno moras ih naterati da je probaju tad ce im se svideti ali nije tu kraj, moraju steci poverenje to dobijas sto duzim odlaganjem pecanja ali uvek urednom primamom. Licno ne pocinjem pecanje nakon mesec ipo do dva, tek tad krecem. Tad je u vodi ubacenih minimum oko 100kg. boilija i isto toliko partikli mokro mereno.Verovatno se pitas dokle tako?, sve dotle dok zelim da ih hvatam.
Ti nemas "svoje mesto" ti nikom ne sedis na "njegovom mestu", mesto ti je gde god sednes na toj duzini koju hranis (nisi mi odgovorio koliko mozes u duzinu hraniti).
Problem ce nastati onda kad budu videli koliko ribe hvatas, sve ce uraditi da to saznaju. Da bi im pokazao koliko  ne postoji njihovo-moje mesto, sarana sam uhvatio gde predhodno nisam bacao primamu.
Zasto je bitna daljina od kuce?
pogled sa jedne strane

druga strana

i naravno balans boili

em redovna prihrana, em holesterol, trigliceridi i ostale gadosti na minimum i onda opusteno sa hasanjem i drinkisanjem smiley033 ovo je prva stepenica do uspeha ima jos dosta :ok:
pozdrav,
te-nay :wink:

Radza:
Ovo mogu licno da potvrdim.Zagor je u stanju da vozi "tocak" po 15 km u jednom pravcu samo da bi nahranio ribu.Ni dan danas neznam dal pre da mu se divim zbog toga il da ga smatram "ludakom" .Aco svaka cast. :thumbup:

Neski:
Bravo Aco  :bye:, vidi se da si zagrizen za tu ribu  :takoje: :wink:

sm7:
hahha skidam kapu smiley033 :tongue: :tongue:

aco:
sve gore navedeno i sve sto znam o saranskom pecanju su zasluge jednog coveka i www.vodena lisica.com

Navigacija

[0] Indeks poruka

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju