RIBOLOV ŠARANA & AMURA > Galerija ulova & vesti sa vode...

Ribolov šarana na kanalu DTD

<< < (2/19) > >>

goran1:
Upravu si druze, ni Tisa ni Tamis mi nisu daleko, ali nemam ja nesto vremena za ribolov.

Volim da dan dva ranije malo nahranim mesto, a Tisam mi nije bas blizu do kanala mi treba 5min pa tako da mogu da idem da obilazim i hranim mesto.

Prosle godine sam na Begeju i kanalu lepo lovio sarane ali sam zato ove godine skroz podbacio, neznam sta se desilo ove godine?

Posto nemam vremena najvise ostanem na pecanju od 4-5sati, i za to vreme sam imao 2-3ribe i par promasaja. To je za mene uspeh zato sto sam nov u Carp Fishingu.
Spojene poruke: 16 Novembar 2009, 11:22:36TopMix, kako si ti prosao ove godine sa saranima?

TopMix:
Prosao sam taman onako koliko sam imao vremena za pecanje. Drugim recima, vreme ti je jako bitan faktor za pecanje sarana na Tisi. Ako si prinidjen da ides na pecanje samo vikendima, sanse su ti male. Ima tu puno oscilacija vodostaja, zamucenja, zagadjenja (kanal dtd koji se uliva u Tisu kod beceja poznat je kao najzagadjeniji vodotok u Evropi...), vremenskih oscilacija. Retko se sloze svi faktori bas za vikend. Penzioneri su ti tu u velikoj prednosti, jer imajui 365 dana na raspolaganju godisnje za pecanje, pa kad riba ne radi oni ne pecaju, kad radi, pecaju (koji umeju...).
Eto, prosli vikend, vreme savrseno, pritisak stabilan, toplo, vetar slab juzni, ma sve idealno, osim vodostaja. Tisa naglo raste, brana otvorena sirom, ubrzala ko Dunav, nosi djubre i zamucenje... Riba ni da mrdne, a sad je vreme za prave sarane...ebi ga  :embarassed:

Drax:
TopMix,koja mesta su se pokazala dobro kod brane?,posto ponekad imam mogucnosti da odem na Tisu kod Beceja.Da li si probao tamo kod onih stubova u prevodnici?I koliki komadi se love najcesce?POZZZZ

TopMix:
Ovde je prica krenula od kanala dtd, al smo "uplovili" u Tisu, al oma da ti kazem Drax da nisam imao prilike da pecam kod becejske brane, pa ti tu ne mogu puno pomoci. Idi na temu "ribolovacki tereni" pa pod "Tisa", tamo ce ti neki becejac sigurno odgovoriti.
Ako te zanima potez od 25km do 18km, e tu sam na svom terenu...

Miki.:
Pozdrav kolege ribolovci.Ja mogu da se pohvalim sa ulovima ove godine na dtd kanalu gde ja pecam.Ove godine je radio saran bas dobro u odnosu na proslu godinu.Nisu bili nesto posebno veliki,ali ih je bilo dosta.Najveceg sto sam ulovio bio je 8kg.Samo neznam zasto nije hteo da uzme boilu,ali kukuruz nije odbio ni jedan.Dali je neko od vas imao uspeha na dtd kanalu na boilu,ja do sada nisam ni jednog ulovio.A na jezerima sam ih uspesno lovio na boile koje sam pravim.

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju