RIBOLOV ŠARANA & AMURA > Galerija ulova & vesti sa vode...

Rečni šaran - vesti sa vode

<< < (4/280) > >>

Imre:
Čestitke i sa moje strane :ok:
; fore ;  ako nije tajna na kojoj lokaciji si dobijao Mrene ?

damjan:
ja nikako da se nakanim da krenem ponovo da hranim,udario mi smudj u glavu. :rolleyes:

Đorđe-X:
Cestitke. Koji je to km Tise.

fore:

--- Citat: ladikimre  18 Oktobar 2010, 22:24:47 ---Čestitke i sa moje strane :ok:
; fore ;  ako nije tajna na kojoj lokaciji si dobijao Mrene ?

--- Kraj citata ---
ja sam vjerojatno off, ja o Dunavu govorim.. :rolleyes:

TopMix:
Fore, dugo godina sam uporno pecao sarana na kukuruz. I bilo je ulova, ali nista posebno, dok se nisam zarekao da cu "zrtvovati" jednu sezonu da vidim da li te boile stvano vrede toliko koliko su izvikane. E onda sam postepeno i polako poceo da prelazim sa kukuruza na boile. Zasto postepeno? Pa zato sto mi nije bilo sve jedno da nakupujem boile za 100eu, da ih pobacam u vodu i molim boga da l ce ih saran uzeti ili nece. Pomalo i polako sam poceo da eksperimentisem sa raznim vrstama boila, uglavnom mesne, dok nisam poceo da dobijam sarane i tako suzavam krug. Kad sam stekao neku sigurnost u boile, posle je bilo lako... Ni sad posle nekoliko godina se ne zalecem sa nekim vecim kolicinama boila i jos uvek mi je presudna stvar izbor dobre lokacije i povoljni hidrometeoroloski uslovi.
Inace, na Tisi ne pamtim da je neko upecao mrenu, bar tamo gde ja pecam. A na boile hoce da dodje i krupna deverika, al to je sporadicno, tako da je boila uglavnom rezervisana za njegovo visocanstvo - sarana.
Djordje-X, lokacija na kojoj pecam je jedan mikro prostor, oivicen panjevima, sa vrlo preciznim zabacivanjem, pa sama kilometraza reke ti ne bi nista znacila. Dobrih mesta ima na celoj Tisi, samo ih treba pronaci... 

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju