RIBOLOV ŠARANA & AMURA > Galerija ulova & vesti sa vode...

Rečni šaran - vesti sa vode

<< < (280/280)

tonyboy:
Pozdrav kolege šaranaši
Jel se oštre udice ? Ima li kakvih dešavanja na vodi, jel krenilo ?


Sent from my iPhone using Tapatalk

Neca2:
Pozdrav svima, planiram da idem da pecam šarana sa obale na Dunavu avgusta možda čak i septembra pa jel bi mogo neko da mi kaže gde je dobro mesto za pecanje šarana sa obale i na šta se peca, čime da hranim, koliko daleko se zabacuje? Razmišljao sam da idem u Kovin da iznajmim jednu vikendicu na obali, kako je tamo što se tiče ribolova šarana sa obale? Unapred hvala  :cheesy:

pikeman:
Kapitalcima u Tamišu u borbi za opstanak pomažu ribolovci

https://www.rts.rs/page/magazine/ci/story/2950/priroda/4048978/saran-kapitalci-tamis.h

orka:
Gledao sam danas u dnevniku. Treba da se vraćaju kapitalni primerci i matice i čini mi se da je sve više kolega ribolovaca koji to i rade. Novinar koji je radio prilog nije baš najbolje informisan ali nema veze, to je manje bitno. Tvrdim da je Tamiš reka koja ima ubedljivo najbolje uslove za mrest od svih naših reka. Imaćemo šta da pecamo, u to ne sumnjam.. :ok: 
Do pre 4-5 godina je Tamiš bio poluprazan. Jednostavno treba vremena da riba poraste i dostigne određenu težinu.
Biće takvih šarana u Tamišu sve više i više ali uslov svih uslova je da Oliver i ekipa iz RSV-a nastave da čuvaju Tamiš kao i do sada, pa i bolje, jer uvek može bolje.. :ok: 
Smatram da bi RSV trebao da smanji kvotu za odnošenje plemenitih riba na 2 ribe, kako šarana tako i ostalih vrsta..

Блок_64:
Potvrdjujem ovo sto je Orka napisao.
Bio u sredu na Tamisu,bilo je dosta malih sarana 300-400 grama krupniji nije hteo ali nema veze,ja i tako svu mogucu ribu vracam u vodu,jer cuvarku i nenosim na pecanje.
Na zalost na Oliveru i drugarima je onaj tezi deo posla posto je broj ribolovaca na Tamisu stvarno veliki tako da ima tu svakakve sorte,ali ja ne sumnjam u njih do sada su odlicno radili svoj posao verujem da ce i nastaviti.
Jedni su mi kukali kako su im kontrolisali i cuvarku.Ako i treba.

Navigacija

[0] Indeks poruka

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju