RIBOLOV ŠARANA & AMURA > Galerija ulova & vesti sa vode...

Pravljenje mesta!

(1/30) > >>

yamaha/carp:
Drugar i ja smo dosli na ideju da na kanalu (DtD) napravimo mesto tako sto cemo u vodu potopiti 2-3 stabla i isto toliko panjeva vezanih sa nekim tegovima....   E sad, ne znamo da li cemo nesto dobiti time i da li ce saran doci i prihvatiti to kao njegovo staniste? Mislilismo da ih potopimo uz trsku kontra od obale na kojoj pecamo...  Zanimaju me vasa misljenja i svi komentari i saveti su dobrodosli...  smiley033  BISTRO

dushann:
Nije loša ideja, samo nadjite što starija debla i panjeve i ubacite ih u rupu  :takoje:

yamaha/carp:
Ne verujem da cemo naci rupe,,,;)  Jel bolje blize trsci (preko) ili na sredinu..?

razotevs:
Ne znam koliko je to po zakonima ove drzave jer je dtd plovni kanal i narusavanje istoga je verovatno problem. Nisam tacno upucen u tu tematiku ali mi je to logicno. Pa cak i da nije plovni kanal mislim da ni tada nebi smeli da ga na bilo koji nacin pregradjujete ili da stvarate vestacke prepreke za slobodan tok vode duz celog korita.

pinki:
Nije lose "prihraniti" mesto dobrim panjem ali morate obratiti paznju na par sitnica ,
- prvo slazem se sa razotevs-om,morate proveriti da li narusavate bilo kakav zakon
-drugo stablo ili panj mora biti dobro suv jer sveze potopljeno drvo ispusta neke materije u vodu koje su ribi cak i odbojne
- i trece nebi bilo lose naci neku bar blagu promenu dubine bilo to do trske ili na sredini kanala i tu potopiti granje.
Na tim vestackim kanalima nekako sam najvise uspeha imao tacno na sredini kanala jer je po pravilu tu najdublje pogotovo ako je kanal plovan kao DTD. Nadam se da sam ti bar malo pomogao.

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

Idi na punu verziju