Kapitalni šaran sa jezera Garaši

Započeo Zmaj Strasni, 30 Oktobar 2011, 18:15:04

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Zmaj Strasni


tdeki

Posteno  :clap2: :clap2: :clap2:
Mnogo lepo jezero, bice kampovanje tamo do godine  :takoje: :takoje: :takoje:

Glod


Sp1tF1re

Ortak me vuce i ubedjuje vec mesec dana da odemo tamo ima prijatelje pa kod njih na spavanje,ozbiljno cu razmisliti

patriot78

sve sto je napisano stoji  smiley033 sem sto niko da kaze da ima cverglana za izvoz :grin: pokusali su izlov nekim kavezima jes da su nesto uradili ali ga i dalje ima previse :grin:  cuvarska sluzba je prava  smiley033  e da je vise voda sa takvim ljudima  smiley033  i naravno trazi se doplatna dozvola na godisnjem nivou 1000 budjona  :veryangry:

Sumadinac_ribolovac

Nema vise doplatne karte a nema ni cverglana..mozda poneki. Sta goda da Vas interesuje vezano za Garase pisite mi slobodno.
Istina sto se tice cuvarske sluzbe sa njima nema igre...ako ne mogu da stignu onda pucaju iz puske........ali zato i ima ribe zato je to jedno od najlepsih jezera u Srbiji!  :tongue:

Ove godine je poribnjavano sa saranima od 12 do 20kg i radio je lepo i stari saran 20+

niki

Pozdrav za sve Vukove, ja sam bio u junu ove godine i stvarno su počistili cverglana samo smo jednog upecali. Imali smo dva šarana. Interesuje me da li se i sad peca šaran ili je gotova sezona?

Sumadinac_ribolovac

Ovo je sarance uhvaceno ovih dana.......ne znam da li se jos nesto desilo u medjuvremenu :)  :bye:


niki

Vidim da je dosta opala voda. Koja je ovo pozicija,jel pre mosta ili posle. Mi kada smo bili pao je šaran od 26kg odmah levo posle mosta na špicu.Jesi li ovo ti na slici?

damjan

Ček jesu li Garaši komercijalna voda ili divlja ?

niki


damjan

Šta podrazumevaš pod tim "teška"  ?

vradojicic

Potopljene panjeve, mnogo njih, mnogo gubljenja sistema, otkacivanja... Vrh voda.
"...Krv je Krv! Njena boja i ukus ne zavise ni od kape koju nosis,ni od Boga kome se molis, ni od barjaka, ni od imena..."!

Sumadinac_ribolovac

Gde si ti pecao na Garasima kada si kidao sisteme ? 90% mesta su "livade" Pada voda tokom ovih susa jer se voda koristi za snabdevanje Arandjelovca i svih okolnih mesta vodom.  Ne znam kada si pecao ova je slika stara mozda nedelju dve....  A voda je teska kao i svaka druga....moras biti prisutan mnogo dana na jezeru a moze i da ti se posreci da za dan dva upecas dosta dobrih sarana.

nme

Pecao sam tamo pre otprilike osam godina, dok sam letovao u Aranđelovcu. Divno jezero, samo, tada puno cverglana. Drago mi je da su mu smanjili brojnost. Sećam se da je otac jednom ribolovcu poklonio sveže upecanu deveriku da mu posluži kao keder za soma. Sutradan smo kolegu zatekli sa vezanim somom od oko 15 kg.

Teme sličnog naslova (10)