Problem sa digitalnim aparatom

Započeo Olovo, 21 Jul 2010, 16:04:57

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Olovo

..nije nesto u redu..imam hp-60 i nesto da se sada ne ustajem , ali naime nemam stelovanja datuma preko 01.01 2010.Valjda su mislili da nece izdrzati toliko a imam ga dosta dugo  :wink:
Dalje- primetio sam da baca razlicite datume kada nesto slikam , tj. jedna fotka je 2008 -druga 2005-ta...itd..inache osim baterija koje su za menjnaje , sve drugo radi odlicno,,da se kucnem u glavu.
Jeli se to da popravljati , isplati li se uopshte ici popravljati.... :question:


Odo krečit šljive.

Žorž

Vec za 70-ak E završavaš nov aparat... Polovan se nađe i za 20-30e. Mislim da se servis definitivno ne isplati...

Imre

Ja isto ima Hp i isto malo zeza,star je oko 4 godine,Olympus ti je jedan od najizdržljivijih{ znam pošto brat ga ima,samo što fudbal nije igro snjim},uzmi takav ili Kodakov i nema da se misliš.
Nije pametan onaj koji mnogo zna ,nego onaj koji zna šta hoće........

pikemanOlovo

ma sljaka on ko pcelica nego je datum zakucan , a baterije preko flesha ispucane na tonama smudjevine   :cheesy:   :rolleyes:

da kupujem drugi dok se ovaj skroz nezabode nepada mi na pamet.


Odo krečit šljive.

Vale

Ja imam stari Canon A430,nesto ga zeza kad slika po svetlu,snimke i nocno fotografisanja  :ok:;A po danu izbaci neke strafte.Kupim Olympus fe i razocaram se lepse fotke je imao Canon.Tako da sada kombinujem,mozda ce canon ici i na opravku,a mozda i sevne nov.Sve zavisi od novci na bacanje.

Olovo

ima 3 instalaciona diska i dali sam video ili sta , da li neko zna da li postoji RESET za aparat preko kompa ili kako vec????


Odo krečit šljive.

maverick

ako ima mogucnost prikljucka kabela onda se moze napraviti flesanje...probaj sa nekim serviserom vidjeti...vjerojatno ima neku noviju verziju softvera

pikeman

U pitanju je firmware, ako je aparat stariji ne verujem da je proizvođač napravio noviju verziju jer im zastarelost proizvoda garantuje prodaju novijih modela.
Često sami korisnici prave nove verzije firmware-a, treba guglati i tražiti...


Teme sličnog naslova (10)