Velika jesenja Formax Store akcija, 20.09-21.10!

Započeo Formax Store, 19 Septembar 2013, 13:56:57

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

dushann

Ma sve je to super ali mislim da je prerano akcija krenula, opet kad dodjem na sajam i svratim do Formaxa sve će biti rasprodato kao i prošle godine :sad: Takva nam je sudbina, nama  što živimo daleko od gradova gde su Formax prodavnice... nemožemo svaki dan da svratimo i uzmemo to što hoćemo a da unapred uplaćujem da mi ostave nešto što nisam u ruci "prodrmao" :no: :veryangry:
Paprikaš je gotov onda kad ga pojedem!!!

Šmula

Citat: simakosmos poslato 20 Septembar 2013, 14:06:37
Uglavnom vredi otići  u radnje kada je popust, ako si u mogućnosti, jer ne stave baš sve u flajere. Samo ne zaboravi novce da poneseš! :)

Znam da nije sve na flajeru i uvek sam tamo sa novcima (samo ove godine sam tamo ostavio 70-ak hiljada + xy na primame i sitnice). Ali ni jedan rod pod, torba/futrola, stolica  :huh:
"Na kakav ti to feder pecaš?"

Saša

Rod podovi su uključeni u setove pribora (CP-6113, Eco i sl.).
Bass mi je opsesija...

Mladi pecaros

Da li ce biti formax legacy feeder na snizenju?

Saša

Ne. Od feeder štapova na sniženju su Daiwa Windcast (20 i 30%), Formax Magnum Black (40%) i Formax Raptor Heavy (20%).
Bass mi je opsesija...

Formax Store

Evo i malo bolje odnosno veće fotke onog velikog/de luxe šarankog seta koji ste videli gore u flajeru...  :ok:Dakle, sadrži veliku šaransku torbu/stolić, bacač boila, crusher bait za mlevenje boila i partikla, PVA mrežicu u tubi, četiri pakovanja Carp Max šaranskih udica (40 komada), dva Berkley dipa, 3 kg Zadravec boila + 200 grama boila za udicu, četiri Zadravec boili paste od po 200 gr... i sve to za samo 8,990.00 dinara! (sniženje od 45%)   :takoje:

Saša

Na finom sniženju je i Minn Kota Endura C2 od 55 libri potiska...   :ok:Baš nailazi pravo štučje vreme i kome treba kvalitetan i snažan motor za tiha i gospodska vozanja po raznim barama i jezerima - C2-55 je odličan izbor...    :takoje:
Bass mi je opsesija...

Formax Store

Evo i nešto jako lepo i korisno, a sada i po stvarno fantastičnoj ceni...   :cheesy:Lep koferčić za varalice i drugi sitan pribor, a koji u unutrašnjosti "krije" i četiri kutije od providne plastike. I sve to za samo 795 dinara - samo u Formax Storu!   :ok:

Nemanja85

Dajte flajere nekih kompleta za nas iz unutrasnjosti koji ne mozemo da dodjemo do radnje...

Saša

Na sniženju je takođe Legalis 2500...   :ok:Ovo je stvarno odlična mašinica, ima metalno kućište, 3+1 ležaj, rezervnu metalnu špulnu... Izuzetno fin rad, vrlo lagana...   :ok:
Bass mi je opsesija...

Šmula

Citat: Saša poslato 20 Septembar 2013, 20:29:47
Rod podovi su uključeni u setove pribora (CP-6113, Eco i sl.).

Saša je li ti to ozbiljno preporučuješ da ako nekome treba rod pod treba da kupio ceo set?
"Na kakav ti to feder pecaš?"

Saša

Ne, naravno, samo skrećem pažnju na činjenicu da su i neki rod podovi ipak uključeni u akciju, doduše ne "solo", no nekom će i takve kombinacije sasvim odgovarati.

Tapatalk

Bass mi je opsesija...

Formax Store

Lep feeder komplet po zaista super ceni...   :ok:Zatim jedan kopletić za čuvanje i pravljenje šaranskih predveza...
Saša

Exceler Jiggeri su takođe na sniženju, čak 30%...  :ok:Jako lepi štapići, vitki, elegantni, lagani, prilično brzi... Fuji držač mašinice, titanium-oksid karike, plutana drška pune dužine, lepa metalno-drvena kapa na kraju drške. Za ovaj novac - jako lep izbor...  :ok:
Bass mi je opsesija...

Petronije

Citat: bolenbgd poslato 19 Septembar 2013, 20:59:14
Lakse malo s cenama,onaj Magnum carp vam nije bio 2490 nego 1500 din,a sad je 999 din.
Veruj mi da ne vredi ni toliko. Mislio sam da uzmem taj štap da imam i neki dubinac da zabacim međutim baš je loš  :grin:

Ali sam se svakako danas lepo opremio, uzeo sam jedan teleskop za dubinca i jednu mašinicu na sniženju. Svakako došao kući zadovoljan a večeras ili sutra nova oprema ide na test :)
Iskaj, traži, moli i otimaj